חלוץ מהליגה הצרפתית בדרך לישראל
|
14-Sep-2015, 13:30
הודעה: #18
|
|||
|
|||
RE: חלוץ מהליגה הצרפתית בדרך לישראל
(14-Sep-2015 12:40)עידן444 כתב: על זה אנחנו מדברים שאול. הכי קל להפיל את זה על השחקנים אבל מערכת רצינית שלומדת ורוצה לשפר את עצמה היתה צריכה גם לבדוק את עצמה למה זה קורה. למה השחקנים טובים בנוער או בנערים והולכים לאיבוד אחר כך. לא מבין למה קשה לך לקבל את המציאות ולהפנים אותה. כשהיו שחקנים בעלי פוטנציאל במחלקות הנוער הם קודמו וקיבלו את ההזדמנויות שלהם. הדוגמאות האחרונות הם ירין ועידו לוי. ואני כמובן יכול ללכת עוד אחורה עם עזרא, מוגרבי, בן הרוש, דגני, ימפולסקי וכו'.... וגם אלה דרך אגב לא עילויים כאלה גדולים אבל בהחלט שחקנים שגם בתחילת דרכם ראו שיש בהם משהו קצת מעל הממוצע הנתנייתי המצוי. אני היום עם כל הכאב לא מוצא שחקן נוער בלבל של אחד מאלה (מלבד אביב שמבחנתי יהיח חייב לקבל דקות ולהשתפשף) הדור הנוכחי שכולל בין היתר את ויקי כחלון, שריקי, מנצור, תירם ועוד קיבל את ההזדמנויות שלו בין אם במשחקים רשמיים ובין אם במשחקי גביע טוטו ומשחקי אימון. לא מעט אנשי מקצוע בחנו את השחקנים הנ"ל וכולם הגיעו למסקנה די דומה. אותי לימדו שאם אחד אומר לך שאתה שיכור אל תתייחס, אם שניים אומרים תתחיל לדאוג אם שלשה אומרים כנראה שאתה באמת שיכור.... ואני מסכים שבמועדון מסודר חייב להיות סמכות מיקצועית עליונה שתטווה את הדרך ותייצר שחקנים ממחלקות הנוער אבל גם אם זה יקרה ,אם לא יהיה לך את החומר גלם לעבוד איתו אתה פשוט תאלץ לייבא אותו מבחוץ (בדיוק כמו שנעשה בימי יאמר) וזה משהו שכרגע אין ביכולתך כנראה לעשות. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים