הפועל ת"א - מכבי נתניה
|
13-Sep-2015, 15:44
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Sep-2015 על ידי 15:50 עידן444.)
הודעה: #68
|
|||
|
|||
RE: הפועל ת"א - מכבי נתניה
(13-Sep-2015 13:44)אופיר34 כתב:(13-Sep-2015 13:22)עידן444 כתב: בפעם הלא יודע כמה אני אומר שוב- אם אני מביא בינוני מבחוץ, אז אני מעדיף לא להביא אותו, לתת לשחק בית אפילו שהוא גם בינוני, ושחקן רכש משדרג יהיה לי יותר כסף ויותר קל להביא- כי למצוא שחקן בית משדרג אני צריך לשלוף מבין 20 ולמצוא שחקן רכש משדרג אני יכול לבחור מבין מאות שמסתובבים בארץ ואלפים שמסתובבים על הגלובוס. חולק עליך. לא רואה שום דבר מיוחד בעומר ורד- ואין לי מושג על איזה רזומה אתה מדבר... כנ"ל לוגסי שחי על הגול נגד בני יהודה. בשום מקום שהיה לא הוכיח שהוא מעבר לבינוני, ואף חלק. מרגוליס היחיד מבין השלושה שאני מסתכל ימינה ושמאלה ולא רואה בסביבה שחקן עם הכוח והמהירות שלו באף אחד מהשנתונים האחרונים אצלנו. לדעתי מוחמד עאקל האחרון שהיה לו את זה. וברור שאתה בונה קבוצה עם יותר מ- 11 שחקנים. רק שואל למה המחליפים שלנו הם חיימוביץ', ועומר פרץ ולא תירם, ואביב אברהם. אתה באמת חושב שאם השניים האחרונים נרד ליגה והשניים הראשונים הם אלה שיעשו את ההבדל? (13-Sep-2015 14:37)פיליפצוק כתב: הטעויות של דורה:הרוב מדוייק! מלבד סימילאניץ' שלדעתי סובל יותר מכולם מהפקק באמצע. נגד ב"ש בלי פירס הוא פרח. וזה לא כי פירס מפריע אלא כי מספיקים שם שניים- הוא ופירס וכשגם לוגסי שם נוצר פקק וכביכול מיתר אחד מהם ואתמול זה היה סימילאניץ' שאגב, בשידור שייע מאוד התרשם מהעבודה שהוא עושה כמו בלם שלישי בקישור ובנוסף כזה שמוציא את הקבוצה קדימה ולפעמים אפילו שייע אומר דברי טעם. לגבי מרגוליס- אני רוצה אותו בכנף עם חלוץ נוסף. לא כי הוא רע כחלוץ. לדעתי הוא יכול להיות חלוץ 9- אבל בטח לא לבד מקדימה כשהשותפים היחידים להתקפה הם זגורי שבעיקר מכדרר ובארי שמחפש את עצמו... |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים