הפועל ת"א - מכבי נתניה
|
12-Sep-2015, 22:21
הודעה: #30
|
|||
|
|||
RE: הפועל ת"א - מכבי נתניה
(12-Sep-2015 21:54)טל.מ כתב: שוב נמאס לי לקרא את הקשקושים האלה צר לי. כמות הפעמים שחסאן יצא קדימה והקדים את השחקן שלו וחיפה על השטויות של עומר ורד בצד והרחיק כדורים מסוכנים עולה על כל השטויות שהוא עשה בהכשלה אחת. כשפירס עושה את זה אז אף אחד לא מוציא מילה. כשעומר ורד מאבד כדורים כמו טירון וגורם לי להתגעגע לעומר פרץ , אף מילה ... הפאתטיות הזו בהתנפלות על חסאן כבר מגעילה. תעבור הלאה כבר .. זה בסדר..ייקח לך זמן... בסוף תדע לראות דברים בעין מיקצועית ולא לערב רגש ואינטריגות של פורום זניח. חסן היה היסטרי היום. מרחיק כדורים בלי כתובת במקום לעצור להרים את הראש ולחפש את האופציה הפנויה, עשה פאולים מיותרים (בעיקר הפאוול המטופש קרוב ל 16 שהתחיל מאיבוד שלו עוד לפני זה) ופשוט לא היה רגוע כמו שבלם אמור להיות. ומה הקשר עומר ורד ורומריו עכשיו ?? גם לא דיברנו על הרוש האדיש וסמיליניץ שהיה חלש היום. אז אם זה משפר לך את ההרגשה עומר ורד היה הכי גרוע במגרש היום ורומריו עשה הרבה שטויות (פחות בגללו, יותר בגלל מי ששם אותו בעמדה שלא קשורה אליו). הזכירו את חסן לא בגלל שנאה שיש פה למישהו אלא בעיקר בגלל הוויכוחים הבלתי נגמרים שהיו פה השבוע. אני היום קיבלתי עוד חיזוק לתיאוריה שלי (ולמרות הכל מקווה שחסן ילך וישתפר ככל שיצבור יותר פז"מ) |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים