שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
|
10-Sep-2015, 10:19
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Sep-2015 על ידי 10:32 עידן444.)
הודעה: #33
|
|||
|
|||
שחקני נתניה חדשים באתר ההתאחדות
(10-Sep-2015 9:39)אופיר34 כתב: עידן, אני מבין את הכעס ואת האכזבה שלך אבל אתה חייב להפנים שאי אפשר לעשות יש מאין. הדור הנוכחי של שחקני הנוער שלנו ברובו לא מספיק טוב ולא מתאים לרמות הגבוהות. למה אתה לא מסוגל לקבל את זה ?? תן לי שם של שחקן צעיר שדורה צריך להעלות בשבת בהרכב ? ועל חשבון מי ? די אופיר... די... למה מאמני הנבחרות רואים בצעירים של נתניה יותר מאשר רואים בשחקנים שהזכרתי שאמרת שראו בהם משהו מהרגע הראשון? מי היה בכל הנבחרות- דין גל או כל השוערים הצעירים שמסתובבים בליגה? מי היה בנבחרת נור ביסאן או כל שחקני ההתקפה הצעירים שמקבלים צאנסים במקומות אחרים? גם שמתי לב לתופעה- אין אצלך אמצע. זה או שעושים מאביב אברהם הכוכב של הקבוצה שצריך להשאיר אותה בליגה או כלום. זה או ששמים את מסראווה בהרכב ושמים את כל האגף על הראש שלו או כלום. אתה מבין שאם דברים מסתדרים עם עומרי קנדה וויקי כחלון לא נפצע כל שני וחמישי אתה לא יודע היום מי זה אבו עביד ושיש מצב שהעונה דורה שולח אותו יחד עם דודי למקום אחר? הרי יוסי מזרחי השפן הזה קיבל אותו כבלם רביעי ומה שהביא את אבו עביד למקום שהוא נמצא בו היום הוא באחוזים נכבדים אלילת המזל. אני לא רוצה שאלילת המזל תקבע עתיד של שחקנים. אני רוצה לראות מדיניות מסודרת בעניין הזה! לגבי מי יכול לשחק בנתניה היום משחקנים שעברו כאן בנוער- המון! חלק עזבו בגלל קשיים כלכליים וחלק לא. זה לא משנה את העובדה שעשו בנוער עבודה ושחקנים שלנו נמצאים כמעט בכל מקום. וזה היה כך כל השנים. יש שנתונים פחות טובים. זה קורה ומקובל. על חשבון מי? אני באמת לא רוצה להגיד כי זה כבר מייצר סוג של כאילו רצון לראות מישהו מהסגל הנוכחי מאכזב כדי להגיד ״אמרתי לך״ ואני לא רוצה את זה. אני רוצה שכולם יצליחו. באופן כללי אני רואה דברים אחרת. אני הייתי רוצה רכש נקודתי יותר ואיכותי יותר שיוביל 2-3 צעירים תוצרת בית קדימה. לא צריך 6-7. צריך 2-3 כל שנתיים ובהדרגתיות. מה שקורה בפועל ותזכור את המילים שלי- חוץ מירין חסן שאם ימשיך לעשות שטויות כמו נגד בית״ר גם הוא יצטרף לשאר- אף אחד לא הולך לקבל העונה דקה! כולל אביב. כולל נור, כולל עומר(אפילו אם מחר נפצעים לך כל החלוצים תראה פתאום את עומר פרץ וזגורי חלוצים, אולי אפילו אלתור מהפכני עם מישצ'נקו). את עאמר גמרו נגד בית״ר. אם ברק יפצע דורי פתאום יצוץ, על צד שמאל אתה מאלתר. אני שוב חוזר- אף שחקן בית לא הולך העונה לראות דקה! וזה בתקציב מינימום! אני בכלל לא מדבר על הרכב. לא יראו דקה! וזו לא צורה! |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים