שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
המועמד של פיליפצוק להגנת ריאה מדריד
30-Aug-2015, 18:17 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Aug-2015 על ידי 18:19 עידן444.)
הודעה: #50
RE: המועמד של פיליפצוק להגנת ריאה מדריד
(30-Aug-2015 18:07)ORENARIEL כתב:  על מה אתם מדברים? אני היחיד שאמרתי שמאמן לא צריך לקבוע גורל של שחקן נוער..

ובקשר למסיקה , ראובן עטר הביא לו לשחק 2 מחציות ואף פתח בהרכב , סה"כ שיתף אותו ב-5 משחקים.. והוחלף ע"י חן עזרא שגם כבש .. אולי פשוט היו יותר טובים ממנו בזמנו והחליטו להשאילו

וזאת בדיוק הבעיה בהשאלות.. כשמשאילים בדרך כלל לא מחזירים (מישהו אמר ברק לוי?) , אלא אם כן הוא כוכב על

ואופיר , מה זה לספק את הסחורה? הרי בשבילך משחק שקט.. זה גם בסדר.
והמאמן יהיה חייב לשתף את השחקן במספר דקות מסויים , לא תהיה לו ברירה , בדיוק כמו עם ווקוביץ שתקוע כמו עצם בגרון
זה בסדר כשזה שחקן רכש. הרי אחרת יגידו שאנחנו שונאים זרים...
זה גם בסדר שזה אבו עביד כי הוא בנוי לתלפיות... מה זה משנה שקיבלנו באשמתו יותר שערים מאשר באשמת ירין חסן ועידו לוי ביחד? וגם בהפועל ת"א התחילו לספור... ואני לא בא אליו בטענות- גם משחק בתפקיד לא שלו המסכן... אבל כשזה מגיע לשחקני בית- אין סבלנות לאף אחד.
למה?
לא מכיר את ויקי כחלון ולא מתייחס כרגע למבנה האישיות שלו לגביו נירמזו כל מיני רמזים- כשהוא שיחק הרגשתי שיש על מי לסמוך וגם כשזה היה מול הפועל ת"א בבלומפילד, וגם בסכנין ובכל מקום. הלואי והייתי מרגיש כך לגבי כל המגינים שהגיעו לכאן במרוצת השנים ועשו לי התקפי לב...
מישהו באמת יכול להגיד לי שהמגינים היום או בעונה שעברה "משדרגים ומוסיפים לנו מימד חדש" על הקו? על טופי(זה באמת שחקן שלא עוברים להבדיל מאבו עביד שכן חטף סחרחורת לפחות במקרה אחד שאני זוכר היטב...) או קנדה(באמת מגן שהיה פשוט כיף לראות במשחקי גביע הטוטו בעונה שעברה- לפחות לי) אני עוד יכול לקבל את זה. לגבי עומר ורד, שמעון הרוש(שלדעתי גם לא זול), אורי שטרית ואבו עביד- אני באמת לא יכול להגיד את זה...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: המועמד של פיליפצוק להגנת ריאה מדריד - עידן444 - 30-Aug-2015 18:17

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 19 אורחים