46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה
|
02-Jul-2015, 10:14
הודעה: #3
|
|||
|
|||
RE: 46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה
עידן זה לא קשור לבני לם בכלל גם זה היה משה גריאני הייתי נוהג אותו הדבר כנ"ל לגבי כל שחקן עבר של מכבי האימפריה נתניה
הטענה שאני לא מכבד דעות אחרות הרי היא מגוחכת אני מגיב יותר מדי לטענת רוב הגולשים כאן חחח זה שאני אנונימי זאת זכותי המלאה ואני מודה לך שאתה מבין את זה ובעדי בענין זה לא אמרתי בחיים שרוני לוי לא יצליח בנתניה רק אמרתי שזה לא יפה לגרום לכך שיוסי מזרחי יילך בשביל להביא את רוני לוי היו מביאים מתחילת העונה למה לא עשו זאת ? ולמה לא המשיכו עם רוני לוי היה לו חוזה חתום למה לשחרר אותו כי הגביר ביקש ? האם מכבי נתניה בעיניך גדולה מבעלי העסקים שמממנים אותה עכשיו ? אם כן אתה צריך להבין את המניעים שלי , כמו שהייתם בעד יוסי מאור ורועי דניאל ונגד ויצאתם בגלוי בהכפשות גם אם זה אמת נגד הבעלים שגב , ולא שמעתי מכם בתחילת העונה שעברה כל גינוי כנגד ההפגנות באימונים למה אתם נעמדים על קוצו של יוד כשזה מדובר באנשי עסקים אחרים ? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה - זאב רווח - 02-Jul-2015, 0:25
46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה - עידן444 - 02-Jul-2015, 9:23
RE: 46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה - זאב רווח - 02-Jul-2015 10:14
46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה - טל.מ - 02-Jul-2015, 10:39
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים