46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה
|
02-Jul-2015, 0:25
הודעה: #1
|
|||
|
|||
46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה
מי שרוצה להחזיר את האימפריה אין ברירה אלא ללכת בעצתי
מתי קראתי פעם בחיים לא לבוא למשחקים ? אפילו בימי אשר אלון שמלא החרימו קראתי לתמוך בקבוצה ולבוא למשחקים ליגה שניה או ראשונה תמיד קראתי לבוא ולתמוך בקבוצה , מעולם לא נכנסתי עם הזמנה תמיד שילמתי או במנוי או בקניית כרטיסים אצל בוצ'ן ז"ל (גל) . והעונה אני קורא לאוהדים לא להיכנס להחרים את הקבוצה לא לקנות מנוי ומי שקונה בכל זאת חובה עליו להצטרף למחאה שתהיה על מנת לבזבז לקבוצה ולבעלי העסקים את שאריות אדי הדלק ( הכסף) שנשאר להם להשקיע . אי מינויו של בני לם בזבז את הבאאז הגדול שיכל לקרום עור וגידים שהיה מביא להתנפלות עצומה בקבוצה תוך שנתיים העונה הזאת ושלאחריה היינו אלופים לא בהזיות אלא ברצינות כמו שעשתה זאת קריית שמונה ... הקבוצה יכלה לקבל עד 10 אלף מנויים לו היו ממנים את בני לם ראינו את הפוטנציאל הגדול של הקבוצה וזה יכל להיות קבוע בכל שבת או מוצאי שבת ( אריאל) . |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה - זאב רווח - 02-Jul-2015 0:25
46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה - עידן444 - 02-Jul-2015, 9:23
RE: 46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה - זאב רווח - 02-Jul-2015, 10:14
46 שנה אני אוהד מכבי נתניה והעונה אני קורא לכל האוהדים לא לתמוך בקבוצה - טל.מ - 02-Jul-2015, 10:39
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים