תיקו עלוב שכולו יוסי מזרחי!!!!
|
07-Dec-2013, 3:05
הודעה: #24
|
|||
|
|||
RE: תיקו עלוב שכולו יוסי מזרחי!!!!
(07-Dec-2013 2:42)אבירמבו המכבי כתב:(06-Dec-2013 23:40)פיליפצוק כתב: מעניין, אוהדי נתניה לא מתחברים/לא מחזיקים מטופי מצד אחד. סליחה שאני אומר לך אבל כתבת פה אוסף משפטים שלא קשורים למציאות. אייל ברקוביץ אמר ?? וואלה בחיים לא שמעתי אותו אומר את זה ,אבל אם "הגאון" הזה אמר את הדברים האלה מי אנחנו שנתווכח איתו.... נראה לי שהתבלבת קצת. מדובר פה במגן ימני ולא בפליימייקר. הוא לא אמור לתת כדור בין שניים, לבעוט מ 20 מטר ולעשות דריבלים ברחבה. מגן ימני צריך בעיקר מהירות ,כושר גופני טוב ורגל ימין\שמאל טובה. לפחות שניים מהדברים האלה יש לו. אז נכון שלא בכל התקפה יוצאת לו הרמה של בקהאם, אבל לפחות הוא מגיע למצבים, עוזר להתקפה ,מייצר קרנות או בלגן ברחבה. מה אתה מצפה ממגן זר שמגיע לפה ? גם מהירות, גם טכניקה, גם כושר ,גם שידע להרים ,גם שישים גולים... הלו, זה הליגה הישראלית פה, לא ליגת האלופות. אם היה לו את כל מה שאתה מצפה שיהיה לו תאמין לי שהוא לא היה מגיע לפה. ואני לא מבין גם למה אתה אומר שהוא פטור ממשימות הגנה. הוא עושה הגנה וחצי. מאיפה הבאת את זה ?? וגם הקטע של השחום עור לא ברור לי. אני לפחות לא שופט שחקנים לפי הצבע עור שלהם. יש שחקנים שחומי עור פח (קיוקו זוכר ? קימוטו זוכר ?, ג'ורג' בה זוכר ?) ויש שחקנים שחומי עור ברמה (מסודי, החלוץ של רעננה, דירסאו...). בקיצור, באמת רדו מהשחקן. הוא לא הבעייה. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים