שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
תיקו עלוב שכולו יוסי מזרחי!!!!
06-Dec-2013, 23:36
הודעה: #18
RE: תיקו עלוב שכולו יוסי מזרחי!!!!
(06-Dec-2013 23:05)amir כתב:  יכול להיות אופיר שאני יותר מבוגר ממך ןלכן אבקש שתרעננן את זיכרוני מתי טופי בישל שער או אתה מה אני אתן לך הנחה הצליח גם לעבור את המגן וגם לייצר מצב שהחלוץ החמיץ.
צר לי אם במישחק כזה שהוא שיחק יותר קיצוני מחלוץ ואנשי ירושלים נתנו לו לעלות חופשי והוא לא עשה שום דבר חיובי זה כבר לא יקרה אולי כדאי שיעבור לשמאל כי יותר גרוע מסופר לא יכול להיות.

לא זוכר מתי בישל אבל זוכר בהחלט הרבה הרמות טובות שלא הסתיימו בשער (ולא בגלל הרמה לא טובה).אני אומר שוב, מעטים המגינים (ולא רק בארץ) שיודעים להרים כדור מדויק תוך כדי ריצה מבלי לעצור. טופי בעניין הזה לא שונה מאחרים. ואם אתה יותר מבוגר ממני אתה בטח זוכר את שמעון מנחם. תאמין לי שטופי לידו בעניין הזה זה הוא כמו אלבז...
טופי השחקן עם הכושר הכי טוב בקבוצה ולדעתי גם אחד הטובים בארץ, הוא עוזר להגנה ולהתקפה באותה מידה. מעבר לזה זה שחקן שיכול למלא עוד מספר תפקידים במגרש, וגם זה משהו מאד חשוב במקרה שיש לך פצועים או מורחקים. אז נכון שיש לו את הבאגים שלו והוא לפעמים באמת עושה שטויות, אבל בשורה התחתונה ,לליגה שלנו (וגם לליגה שמעלינו) הוא בהחלט מספיק טוב. רדו ממנו!
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: תיקו עלוב שכולו יוסי מזרחי!!!! - אופיר34 - 06-Dec-2013 23:36

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים