שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
תיקו עלוב שכולו יוסי מזרחי!!!!
06-Dec-2013, 22:12
הודעה: #6
RE: תיקו עלוב שכולו יוסי מזרחי!!!!
איך תמיד אבל תמיד בסוף אתם מגיעים לטופי ??? זה כבר נראה לי ביקורת שלא קשורה לכדורגל. גם היום כמו בהרבה משחקים אחרים טופי היה אחד מהטובים. זה שלא כל הרמה מגיעה לכתובת זה נכון, אבל תגידו לי איזה מגן בארץ מצליח לסיים כל מהלך בהרמה מדויקת ? עשו טובה, טופי זה הבעיה האחרונה שלנו בקבוצה. אני אשמח אם הוא ימשיך איתנו בעונה הבאה ולא חשוב באיזה ליגה נהיה.

לגבי המשחק - אין לי בעיה עם ההרכב שמזרחי עלה. אקסברד, שריקי, רול, ערן לוי, שלו וגם טופי שעוזר הרבה להתקפה הם כולם שחקנים עם אופי התקפי שצריכים לספק יותר משער במשחק. אקסברד היה השחקן הכי טוב במשחק הקודם ובהחלט הגיע לו לפתוח. קאיודה גם חייב לשחק כי המהירות והתנועה שלו מוסיפים לנו הרבה.
הבעיה שלי עם מספר שחקנים שמשום מה האוויר נגמר להם מאד מוקדם. הראשון הוא כמובן ערן לוי שנמאס כבר לדבר על התופעה הזאת והשני זה רן רול שאני באמת לא מבין מה הסיפור עם הכושר הגופני שלו.
מגן שמאלי זה מאסט (עוד לפני שהתחילה הליגה...) וקשר אחורי איכותי גם לא יזיק (למרות שצלישר ממשיך במגמת השיפור. למורת ליבם של כמה שפיתחו אנטיגוניזם לשחקן...).
וגם היום ,למרות המשחק הדי בינוני הגענו לכמה מצבים והיינו חייבים לחזור עם נצחון. ירושלים כמו הרבה אחרות בעטו פעם אחת לשער וכבשו.
חבל, אבל לא נורא. עדיין קצב צבירת הנקודות שלנו מרשים ואם ימשך כך נוכל לשמוח בסוף העונה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: תיקו עלוב שכולו יוסי מזרחי!!!! - אופיר34 - 06-Dec-2013 22:12

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים