מה אומרים הרופאים ... ?? זה עוד יגדל !?
|
30-Apr-2015, 21:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Apr-2015 על ידי 21:31 עידן444.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
RE: מה אומרים הרופאים ... ?? זה עוד יגדל !?
נראה לי שיש כאן כל כך הרבה ליקויים וכל כך הרבה אשמים שאף אחד לא יודע אפילו מאיפה להתחיל...
תסלחו לי שאני שוב ושוב מגלגל את זה לבקרה... מה שקורה בנתניה העונה אומר שאין בקרה... השחקנים מופקרים לגמרי... למעשה כל עובדי המועדון... אני לתומי חשבתי שהבקרה אמורה למנוע מקרים כאלה. אלך אפילו לסנריו קיצוני יותר- בעל הבית נפטר מוות פתאומי... יום בהיר אחד- דום לב חס ושלום. זהו? מוכרים את כל הקבוצה או הולכים לפירוק אחרת אין כסף לשלם לאף אחד? אז למה יש בקרה? איך הבקרה אישרה את התקציב הזה ואיך אם היו סימנים, שגם גיל לב ראה אותם, גם אייל ראה אותם, ומי שלא ראה אותם היה צריך להתחיל להבין את זה כשביולי שגב התחיל לבקש משחקנים לקצץ... איך כולם ישבו בשקט? זה שאורליצקי אישר את התקציב ההזוי הזה הופך אותו לרשלן הגדול ביותר בתקפיד הזה אי פעם, זה שאף אחד לא רמז לו ולא הרים דגל, אפילו הקטנטן ביותר לאזהרה שמישהו מוביל את המועדון הזה לקטסטרופה- הופך אותו ללא ספק לשותף למחדל! גיל לב בראש, רועי דניאל שטען לא פעם שהוא לא הופתע מבעית התזרים, יוסי מאור שהראה חוסר אכפתיות משוועת לעסק שהוא שותף לו(בעסק אחר שיש לו בו מניות, ואפילו פחות מ 25% הוא היה נותן לאחד השותפים להשתולל ולהוביל את העסק לאבדון?) וזו במידה מסוימת חובתו לתקן לפחות חלק מהנזק, קובי בלדב- כולם שותפים לאסון הזה. זה אסון ספורטיבי שללא נס יביא את המועדון הזה לתקופתו השחורה ביותר ולמטה מכך. אף אחד לא יכול לצאת נקי מכך! פשוט הפקרות! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 18 אורחים