שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
27-Apr-2015, 22:07 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 22:26 עידן444.)
הודעה: #28
RE: ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
נולדתי ואני חי בעיר הזו כמעט כל חיי. אני יכול לספר לאייל(שלא גר בנתניה, אולי גר פעם, אין לי מושג... נראה לי שהוא זרק פעם שהוא מב"ש), לטל מ.(שממה שהבנתי לא נתנייתי), ולדעתי לחצי פורום כאן שלא נתנייתים- העיר הזו חיה ונושמת מכבי נתניה.
מגילאי 20 ומעלה אני יכול להגיד זאת באחריות. למטה מזה אין לי מושג- אין לי ילדים בגיל הזה וגם אני כבר מזמן עברתי את הגיל הזה(איך שהזמן טס...).
זה דבר שייחודי לעיר הזו וקיים אולי בעוד 1-2 ערים בארץ בלבד(ב"ש ואולי חיפה). הזהות הברורה של בני העיר, גם הצעירים שלא ראו את גדולתה, היא מכבי נתניה.

מה שאייל לא מבין הוא שרמת המעורבות היא רחוקה מאוד ממה שהוא מגדיר כאוהד. אנחנו כאן כמה עשרות, לדעתי אפילו פחות מ 20 שפעילים מאוד שחיים את הקבוצה, דואגים, אוכלים את הלב, ועדיין רובנו לא ממש מעורבים בנעשה וניזונים מתקשורת.
רוב האוהדים(שאייל ואחרים אולי לא מחשיבים כאוהדים) לא תופסים את הכדורגל כפי שאנחנו. אנחנו מיעוט.
את רוב האנשים זה ממש לא מעניין אם יהיה כסף, אם לא יהיה כסף, מי מביא את הכסף, ותכלס, הרוב גם בחיים לא יבואו בטענות לאשר אלון או יצחק תשובה או אלי שגב או יוסי מאור אם לא ישקיעו... מה שיקרה זה מאוד פשוט... יש סרט טוב? אני אלך לקולנוע. אין סרט טוב? אני אשב בבית... זה הכל!!! כדורגל הוא בילוי. כדורגל הוא שואו. הוא לא משהו שאני אנהל את חיי לפיו... לתרום כסף???????? פחחחחחחחחחחח.......... כשיהיה מה לראות אני אקנה כרטיס(או אשיג הזמנה כי מכיר שם מישהו שידאג לי...), ורק כי אני חייב(בקופסא גם היתה אופציה להתפלח או לטפס על עץ...)

וזה לא שונה משום מקום אחר! זה קהל הכדורגל בארץ! תפנימו, ותבינו! הקהל לא יכול להיות הפתרון בשום מקום! גם במועדונים גדולים בהרבה ממכבי נתניה זה לא קרה ונתתי היום גם דוגמאות מעבר לים. מועדון כמו גלאזגו ריינג'רס שיורד 4 ליגות זה מקביל לזה שמכבי ת"א בכדורסל בארץ מתפרקת...

מרים פיירברג היא בולדוזר... גם אני חושב שהיא המפתח לשנות את פני הדברים...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן - עידן444 - 27-Apr-2015 22:07

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים