שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
27-Apr-2015, 20:36
הודעה: #14
RE: ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
(27-Apr-2015 20:19)עידן444 כתב:  
(27-Apr-2015 20:10)פיליפצוק כתב:  המועדון הזה היה בגדולתו כאשר הכדורגל בארץ לא היה מקצועני ושכונתי.
מאז שהכל פה הפך למקצועני ומקצועי והכסף הגדול נכנס, המועדון הזה מיצב את עצמו כמועדון בינוני עד חלש.
הימים של שפיגלר, מכנס ונתניה ועוד 15 לא יחזרו, לא בדורנו לפחות, וככל שתפנים ותצפה פחות, תהיה גם פחות מבואס ומתוסכל.

דווקא בגלל שהכל קובע הכסף ולא שום דבר אחר זה דווקא משהו שכן מפיח תקווה שהכל יכול להשתנות ב 180 מעלות...
אולי אפילו אחד מצופי הפורום הזה יהפוך למולטי מיליונר ויהיה האיזי שירצקי שלנו או האלונה ברקת של ב״ש? מישהו צפה שיבוא יאמר וישים כאן עשרות מיליונים? קרה פעם אחת, יכול לקרות שוב...
וזה כל ההבדל היום בארץ ובעולם בין קבוצה גדולה לסתם עוד קבוצה...
מישהו שחובב כדורגל אנגלי יכל לצפות שמנ. סיטי תסתכל מלמעלה על מנ. יונייטד? מישהו חשב בשנות ה 90 שצ׳לסי תסתכל מלמעלה בהתנשאות על ארסנל וליברפול?

תעשה לי טובה, אתה נוהג להשוות כדורגל אירופאי אמיתי ומשובח לבלוף שיש פה שנקרא "כדורגל", זה עושה לי גירודים.
בוא אני אגיד לך משהו, כל אחד בפורום פה יתהלל ויגיד לך שאם הוא היה מיליונר הוא היה קונה את מכבי נתניה.
אז קודם כל אני מאחל לכולם להיות מיליונרים אבל אני גם מבטיח לך שיום אחרי הזכייה, הם לא ירוצו כל כך מהר לקנות את מכבי נתניה או כל קבוצת כדורגל ישראלית אחרת.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן - פיליפצ'וק - 27-Apr-2015 20:36

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים