שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מהלך מבריק של בלדב את מאור
01-Apr-2015, 11:12
הודעה: #45
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור
(01-Apr-2015 9:45)אייל ס כתב:  אופיר,מכיוון שאתה מונע מהאהבת הקבוצה נטו שזורמת אצלך דור שלישי(משני הצדדים),ברור לי שכל שאתה כותב נטול אינטרסים ופניות.
מצד שני,גם שלוקחים צד לוקחים אותו בערבון מוגבל וכשמגיעה אלייך אינפורמציה גם בפורום וגם בדרכים אחרות ואתה פוסק ממש כאן בכתיבתך שכותב האינפורמציה(שבדיאבד מתברר שהיתה מדוייקת והכתיבה היתה עדינה),מונע מתוך נקמנות אישית,בעיקר שאתה יודע שהרזומה שלו זו אהבת הקבוצה,זה כבר מעבר ללקיחת צד אוביקטיבית,זו הליכה כעיוור אחרי נביא שקר שסיכוי לא מבוטל יקח אותנו לאבדון.

ולגבי מזרחי,נעזוב את עונת העליה שגם לגביה יש לי לא מעט השגות,התנהלותו בעונה האחרונה מאז גמר הגביע היא כשל מאמן סוז ז',חסר ניסיון בכל פרמטר ולו היתה למאמן אחריות מקצועית כשל דירקטור היה מקום לתבוע אותו על רשלנות פושעת(ואני עומד מאחורי כל מילה שכתבתי).

לא מפקפק ולעולם לא פקפקתי לרגע באהבתך לקבוצה, ומעבר לזה ,תמיד אמרתי (ועדיין אומר) שאתה בין הבודדים שגם עושה למען הקבוצה (כולל בימים אלו אני מאמין) ולא רק מברבר בפורום כמו רובנו.
ושוב, לא השתמשתי בביטוי נקמנות. בהחלט היתה לי תחושה שלא נתת צ'אנס וקטלת את האיש מהר מידי למרות שהוכיח רצינותו ולכן אמרתי את שאמרתי. בכל מקרה , אני מקווה ששגב בדרך להיות פסה בכל מה שקשור למכבי נתניה.

ואתה יודע מה , מעניין אותי לדעת. אם אתה היום האיש שצריך להחליט - נגיד שמחר מגיע אדם בסיטואציה דומה לזאת שהיינו לפני שנתיים. הוא מוכן לקחת את הקבוצה על חובותיה, שם גם בפועל כמה מאות אלפים כעזרה ראשונה, מדבר על בנייה, תהליך ובלה בלה בלה.... מה אנחנו עושים ?
אם אתה שואל אותי כנראה שיתנו לו את ברכת הדרך אף על פי ולמרות הכל.....
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור - אופיר34 - 01-Apr-2015 11:12

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים