(31-Mar-2015 16:23)טל.מ כתב: (31-Mar-2015 15:51)אלון כתב: (31-Mar-2015 15:40)טל.מ כתב: זהו ככה אתה פותר את מזרחי ? שגה ? קראת בכלל מה כתבתי ? זו התנהלות של מאמן ששוגה ? שעושה טובה שהוא בא לאימונים , שהקבוצה שלו לא מצליחה לרוץ יותר מ60 דק ושהעוזר המהולל שלו מעביר אימונים ברמה של פעוטון ?
וככה אתה פותר את עצמך מכל מה שאמרת בקיץ ..? בחיים לא טעית הא ..? תלמד מאלימלך.. הוא אחרי שטען שיש לנו קבוצה נהדרת בעונת הירידה, טל בנין המקצוען מספר אחת בארץ, ועומר פרץ שחקן ליגה אירופית, לקח אחריות ועזב את הארץ.. מה אתה עשית ?? לחיות בהכחשה זה לא פיתרון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
טל, אם אלימלך עזב את הארץ בגלל שטעה אני לא רוצה לחשוב מה אתה צריך לעשות.... 
קודם כל כולם טועים כל הזמן גם אני גם אתה וגם אופיר. השאלה מה גודל הטעות ... ביום שאני אעשה כאלה טעויות כמו אופיר ואלימלך אני מבטיח לך לא תשמע ממני.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כולם טועים וזה בסדר. לא צריך להכנס למרה שחורה ולהסתכל רק על חצי הכוס הריקה. נכון שהיום אנחנו במצב קטסטרופלי מבחינה ניהולית אך ישנם גם דברים טובים במועדון. כמו שלא התפרקנו כשתשובה/אשר אלון/יאמר עזבו אותנו, אני מאמין שגם לא נתפרק הפעם. אני רק מקווה שמי שיבוא הפעם יהיה סוף סוף "המשיח על החמור הלבן" שייתן לנו שקט לכמה שיותר שנים וסוף סוף נוכל לבנות משהו לארוך טווח. מאמן כבר יש...