מהלך מבריק של בלדב את מאור
|
31-Mar-2015, 16:03
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 31-Mar-2015 על ידי 16:40 אופיר34.)
הודעה: #39
|
|||
|
|||
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור
מה אתה רוצה שאני אסכול אותו באבנים ?? יערוף לו את הראש ?? יכרות לו את האוזן וישלח למשפחה ??
אמרתי לך, בנה סגל מנופח שעל חלקו היה אפשר לוותר, לא הביא זרים מספיק טובים, עשה פאדיחה עם זר שעלה הרבה מאד כסף ובעיקר נפל בחיבור שלו עם השחקנים. לגבי עושה טובה שמגיע, ורמה של פעוטון זה כבר מתאים לרכילות של אופירע ,לא לביקורת מקצועית. בשורה התחתונה נכשל ! (מה שלא אומר ששנה הבאה הוא לא יכול להצליח בקבוצה אחרת). ובמה פשעתי בקיץ ?? בזה שביקשתי לתת לשגב כמה ימים של חסד ?? בזה שביקשתי לתת לאנשים לעבוד ולא לשים מקלות בין הרגליים ? בזה שלא הצהרתי שאנחנו יורדים ליגה עוד לפני שנבעטה בעיטה אחת ? לא הבנתי מה החכמה הגדולה בלבוא ולזרוק הצהרות באוויר בשלבים כל כך מוקדמים של טרום עונה. גם היום אני יכול לבוא ולהגיד ששנה הבאה אנחנו מועמדים מספר אחת לרדת ליגה. זה הופך אותי לאחד שמבין את המציאות ולא אחד שטומן את הראש בחול ?? מה לא יכול להווצר מצב שעוד חודש שגב לא בעלים ומישהו אחר נכנס במקומו ? למה כל היום צריך לשלוף מהמותן הצהרות אובדניות ומלחיצות ?? ואם זה עושה לך טוב , אז כן. טעיתי בהערכה שלי את שגב. ציפיתי למשהו אחר ומהר מאד הסתבר לי שממנו לא תבוא הישועה. זה עדיין לא אומר שצריך להרוג את הבן אדם. ועוד מילה על אלימלך, הלוואי שהיה לי את היכולת להתנתק מהכל כמוהו. חצי שנה זה המכסימום שאני מסוגל כנראה. לא מוכן להפקיר את השטח לך ולחבריך הפסימיים..... |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים