מהלך מבריק של בלדב את מאור
|
31-Mar-2015, 14:53
הודעה: #36
|
|||
|
|||
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור
אתה לא חייב להשתתף בוויכוח אם הוא נשמע לך אידיוטי בדיוק כמו שאני לא חייב לקרוא את המניפסטים שלך ולא להגיב. אתה מוזמן לא להגיב אם לא יאה לך.
ונתחיל מזה שאף אחד "מהמערכת" לא אמר לי שהמלך עירום, וזה שאתה מדבר עליו תמיד דאג להודות שאין לו שום קשר למערכת וכל מה שנאמר על ידו נאמר ללא שום ידע או מידע מוקדם. אז זה נחמד שאתה נשען על "מקורות יודעי דבר" אבל אני לא חייב לעשות את זה. וכמובן שכל שאר הדברים שכתבת נאמרים רק כי אתה מנסה עכשיו לתת פה קונטרה למילים שכתבתי ותו לא. אני ,אם לא שמת לב, ממחזור שלישי (אותו מחזור שהתחלת כהרגלך בקודש לדבר על ירידת ליגה) הפסקתי לכתוב בפורום הזה. לא כי לא היה לי מה להגיד כי פשוט החלטתי להפסיק לבזבז אנרגיות שליליות על אנשים שליליים כמוך ושכמותך. ואם כבר אתה שואל, אז כן, יוסי מזרחי הוא מאמן טוב שכשל העונה. הוא בעיקר כשל בחיבור שלו עם השחקנים ובבחירת הזרים (שלדעתי לא כאלה רעים אבל ללא ספק לא מספיק משדרגים). הוא נפל עם דודו שסביבו הכל נבנה השנה ושגה בבניית סגל גדול ומגושם שעל חלקו היה אפשר לוותר. רק תסביר לי מה הסנסציה הגדולה ?? עשרות ומאות מאמנים טובים ומפורסמים ממזרחי הצליחו במקום א ונכשלו במקום ב . קורה וימשיך לקרות לעוד הרבה מאמנים טובים. לגבי המגן או הבלם - המגן או הבלם הזה (שיוסי מזרחי הביא דרך אגב) היה אחד השחקנים הבולטים שלנו העונה (בעמדה הלא טבעית ששיחק בה). אבו עביד יהיה אחד השחקנים הבולטים בליגה שלנו בשנים הבאות (ואני מקווה שגם פה תדע לצוטט אותי). שחקן חזק, עם בטחון ושקט נפשי. מעניין שיכולת הניבוי שלך לא עובדת במקרים כאלה... הפארסה (עוד ביטוי תקשורתי מצוי) עם לויטה והרוש - מלבד הדרך והצורה בה דברים נעשו והפגיעה המיותרת בלויטה אין לי שום בעייה עם המהלך. מקצועית וכלכלית הוא היה במקום ואתה יכול להתלהם עד מחר בבוקר. בשורה התחתונה עם אותו סגל גרוע ומאמן אחר אנחנו נשארים בליגה כפי הנראה מה שאומר שכנראה הסגל לא כזה גרוע ושרוני לוי הצליח להשפיע על הקבוצה הרבה יותר מקודמו. ובדבר אחד אתה צודק - העיקר הבריאות. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים