מהלך מבריק של בלדב את מאור
|
31-Mar-2015, 12:48
הודעה: #34
|
|||
|
|||
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור
(31-Mar-2015 10:31)טל.מ כתב: אני לא חותר לכלום ואני מודה שגם לא קראתי את כל הנאום. כל מה שאני טוען מסתכם במשפט קצר - אתה לא מצליח כבר הרבה זמן לראות את המציאות כמו שהיא, ועדיין לא לומד מטעויותיך. אז תמשיך בשלך ברור.... אתה לא חותר לשום. הכל אצלך תמים וטהור..... לגבי ראיית המציאות - לא אמרתי לרגע ששגב יהיה הבעלים האולטימטיבי. כן תמכתי בו בהתחלה כי מבחינתי הוא הוכיח רצינות בהרבה כסף שהכניס לפני היותו בעלים, וכן חשבתי שצריך לתת לו לעבוד עפ"י דרכו ולא עפ"י כל מיני עיתונאים בשקל ואינטרסנטים אחרים. ואני לא מתבייש להגיד היום שמעשיו והתנהלותו הוכיחו לי שהוא פשוט לא מתאים ולא ראוי לג'וב הזה. לא רוצה לתלות אותו ולא רוצה להעמיד כיתת יורים מולו. פשוט שישחרר ותודה ושלום.... ולגביך - לא מתכוון לפרוס בפניך שוב (בפעם ה 1000) את רשימת הנבואות שנשפכו פה על ידך בשנים האחרונות והתבררו כעוד מסע הפחדה שלא קשור לכלום (מזכיר לי איזה רה"מ דרך אגב...). אתה משחק אותה אחד שיודע לפרש מציאות ולחזות את העתיד אבל בפועל כל מה שאתה עושה כל פעם מחדש ,מלבד לזרוק לנו לינקים הזויים ומפחידים, זה הסקת מסקנות מהירה מבלי שיש לך ידע מינימלי בנעשה בשטח. וכן, לפעמים גם תרנגול עיוור מצליח למצוא גרגר.... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים