מהלך מבריק של בלדב את מאור
|
30-Mar-2015, 22:35
הודעה: #32
|
|||
|
|||
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור
(30-Mar-2015 19:35)טל.מ כתב: נו אחרי כל כך הרבה טעויות שעשית בשנה האחרונה אל תחזור לי כיודע כל ומטיף. ואם נחזור לידיעות - תיקח בחשבון את ה כ ל . כי כמו שאתה היית נוהג אם מקום העבודה שלך היה חייב לך כספים בלי אופק שתראה אותם - כך גם הם. אם נראה לך שמישהו מפברק שקר מוחלט רק כדי שיהיה רייטינג אתה מאוד מאוד נאיבי ( את זה כבר ראינו בקיץ ..). כמו שכתבתי - אני בטוח שיש דברים בגו, ומספר שחקנים אכן פנו, ורעיון הפירוק עולה ומתגלגל במוחם של יותר מכמה אנשים , גם אם אתה אוהב לקרא וגם אם לא. אף אחד לא יכול להבטיח את הכסף שחייבים לעובדים ואף אחד אבל ממש אף אחד לא רוצה להכנס עם חוב עצום כזה. הפתרון שמתגלגל לא אחת הוא פירוק עם כל המשמעויות. אתה (כמו בקיץ ) יכול לטמון את ראשך בחול. נשארת צפוי כתמיד... בגישה, ביכולת הניבוי ובאופטימיות הבלתי נגמרת וכמובן הכל באיצתלה של "הלטמון את הראש בחול" המאוס שלך (יאללה, גוון קצת בסיסמאות ) . אני עשיתי טעויות בקיץ הא ?? אני יצאתי פיתה (בפעם המי יודע כמה...) והורדתי את הקבוצה ליגה במחזור שלישי ?? אני זלזלתי בסגל השחקנים ולא נתתי לו סיכוי עוד לפני שכדור אחד נבעט בעונה הזאת ?? אני גם היום מפרק את הקבוצה ולא סומך על קובי ורועי שמצליחים כבר חודשים להוציא מים מהסלע ?? ואני מבין שאתה חותר לאלי שגב ולכל מה שאמרתי עליו - אז בקצרה אני אגיד לך . בניגוד אליך, אני יודע להעריך כל אדם ששם כסף מהכיס שלו על הקבוצה שאני אוהב (ואלי שגב שם גם אם תתהפך על הראש עכשיו). הוא הוכיח עוד לפני שהפך לבעלים את רצינותו, הוא הציל אותך מפירוק לפני שנתיים, העלה אותך ליגה, וכן, השנה באותה מידה הוא הוכיח שהוא לא ראוי. לא כלכלית, לא ניהולית וגם לא מוסרית ולכן אסור שימשיך כבעלים של הקבוצה הזאת. פשוטו כמשמעו ואם אתה באמת חושב שבראש מעיינה של הגורו שלך הגברת "אופירע" עומד יושר מקצועי ועבודה עיתונאית אמיתית כנראה שאתה באמת מנותק מהציוויליזצייה. ועוד קורא לי תמים.... מה צריך עוד לקרות כדי שתבין שכל קשר בין עבודה עיתונאית פרופר ואמינות המקצוע לבין אתר הבית שלך הוא מקרי בהחלט ?? וקצת לעניין - עפ"י ההתנהלות של השחקנים מהיום שבו העסק התחיל לדשדש ועד לרגע זה אני מסופק אם זאת תהיה הדרך שיבחרו בה. השחקנים השנה הוכיחו לאורך כל הדרך (ומגיע להם שאפו על זה) שהם יודעים לפעול בחכמה ולא מקפריזות בלתי נשלטות. כמו שאמרו כבר (ולא החברה שלך כמובן) כפי הנראה חוקית ממהלך כזה השחקנים לא יוכלו להרוויח יותר מידי. יהיו יותר מידי נושים שיקבלו עדיפות על פניהם. למה להם להכנס לסחלה הזה, במיוחד כאשר הם רואים את המאמץ שנעשה (ושמצליח עד עכשיו למרות הקושי) בגיוס כספים ותשלום המשכורות ? הם נתנו אמון עד עכשיו באנשים, הם מבינים שאי אפשר לייצר יש מאיין ולכן הם ימשיכו להתנהל מהראש ולא מהבטן, וטוב שכך ! |
|||
The following 2 users Like אופיר34's post: eliahu (0101-0404-2015201520152015), עידן444 (3030-0303-2015201520152015) |
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים