שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הגיע הזמן לשלם לשחקנים את כל המשכורות הם הצילו אותנו מירידה
26-Mar-2015, 15:19
הודעה: #26
RE: הגיע הזמן לשלם לשחקנים את כל המשכורות הם הצילו אותנו מירידה
(26-Mar-2015 14:07)טל.מ כתב:  אתה לא מבין מה כתבתי. אתה מסתכל על האטרקטיביות של מועדון הכדורגל מכבי נתניה. ואני אומר לך שזו לא הסיבה להגעת בעלים למועדון בעל סדר גודל כזה. לבש הגיעו בגלל הדרום, הפריפריה, התרומה , כנל קש, לא בגלל סיבות אחרות. אתה לא הדרום/הצפון המובטל והמופגז. מי שיגיע לנתניה יצטרך להגיע נטו משיקולי כדורגל , וכנראה שלעשירי הארץ שאיכשהו ספורט מדגדג להם, נתניה לא מדברת אליהם. אלה העובדות, לך תתווכח עם עובדות.

דרך אגב יש מספר סיבות מאוד מצומצמות לדעתי למה עדיין לא נעלמנו מהמפה .
קובי בלדב ועוד כל מיני נדבנים שהם פלוס מינוס בני דורי שחיים על מכבי נתניה של פעם והבטן שלהם לא מניחה לנתניה לגווע. אם אתה חושב שיש מעבר אתה מוזמן להוכיח.

Sent from my iPhone using Tapatalk

על איזה עובדות אתה מדבר? לתרום לדרום? נו באמת...אל תהיה פתטי...
אני דווקא שמעתי שאלונה התעניינה בנו לפני ב"ש אבל יאמר הקדים אותה...
אני בוחר להסתכל על זה שלמרות מצבנו העגום המאמן הכי טוב בארץ הסכים לקחת אותנו, תהיה בטוח שהוא לא היה הולך לקבוצה אחרת במצבנו.
אני בוחר להסתכל על זה שלמרות מצבנו העגום יותר מ4,000 איש באים לראות אותנו.
אני בוחר להסתכל על זה שלמרות מצבנו העגום הקבוצה חיה בועטת והייתה רחוקה מרחק נגיעה מהפליאוף העליון.
אני בוחר להסתכל על זה שלמרות מצבנו העגום גורמים כאלה ואחרים כן משקיעים ותורמים לנו.
אני בוחר להסתכל על זה שלמרות מצבנו העגום אנחנו עדיין מעניינים גורמים כאלו ואחרים ולמרות הכל בסופו של דבר נמצא איזשהו מישהו שלוקח את הקבוצה עליו.
כל הסיבות שמניתי, ועוד גורמים לי להאמין שלא נמחק מהמפה כמו שהרבה חושבים כאן...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הגיע הזמן לשלם לשחקנים את כל המשכורות הם הצילו אותנו מירידה - אלון - 26-Mar-2015 15:19

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים