גזענות חמורה בערוץ הספורט
|
17-Mar-2015, 13:11
הודעה: #16
|
|||
|
|||
RE: גזענות חמורה בערוץ הספורט
(16-Mar-2015 12:50)אריאל כתב:(15-Mar-2015 22:49)יגאל יהב כתב:(15-Mar-2015 13:17)אריאל כתב: לשלוח שדרן ערבי לשדר גול של פאפאדופולוס זאת התעללות! אוי אריאל אריאל... איזה כיף! יום בחירות שהוא גם יום חופש, ואפשר לשבת מול המחשב ולקשקש ללא הגבלה. עכשיו תן לי רק עוד 14 מנדטים ל"משותפת" והכל יהיה מושלם. ולזועבי. היא אומרת שהיא הייתה פלסטינאית והיא נשארת כזו? זו הדמוקרטיה! יגדיר כל אדם את עצמו כחפצו. שנינו מתלהבים מהגדרת דרעי את עצמו כמזרחי ("מזרחי מצביע למזרחי")? אתה יודע את התשובה אבל זו זכותו. הכיבוש יסתיים רק כשנצא גם מיפו ומחיפה? אנחנו צריכים לעשות מה שטוב לנו בלי להתחשב בקשקושים המגוחכים שיש להם במוח. בגלל שהם מטומטמים (באשר לאלו מהם שהם כך) אנחנו צריכים להיגרר למדיניות שגוייה? זו הצדקה שנמשיך לקיים תצפיות בקסבה של חברון ולפטרל בעוקף עזה (דברים שעשיתי. יש עוד דברים שאינני מכיר כי לא עשיתי) בגלל מחלקת המטומטמים הזו? אנחנו צריכים לעשות, בראש ובראשונה, מה שטוב לנו מבלי להתייחס לרעיונות האנשים הכסילים והרומנטיים ללא תקנה שבשורותיהם, והקריאה לסיום הכיבוש, יורשה לי לומר, איננה קריאה לפירוק צה"ל מכוחו ועוצמתו (אני גא ביותר בשירותי הצבאי ובכך שאני זכאי לענידת שתי אותות, ואני, בנוסף לכך, גם מומחה מהשורה הראשונה לכל השירים ההירואיים של הלהקות הצבאיות. בתחום זה אני אביס בנקל פטריוטים רבים בעיני עצמם). אריאל, מעולם לא שמעתי את ח"כ זועבי טוענת שהיהודים צריכים לנטוש את הארץ הזו ולהגר לארצות אחרות. נוכחות היהודים בחבל ארץ זה, כידוע לכולנו, חוללה שיפורים רבים כהעלאת רמת התעסוקה והשכר ורמת שירותי הבריאות ועוד תחומים רבים שתקצר היריעה מלדון בם, אולם מכל התבטויותיה של הח"כ הנ"ל לא זיהיתי כפירה בכך. מעולם לא זיהיתי בדבריה שמץ של כמיהה לחיי הזבל במדינות המקיפות אותנו. לגבי הזהויות הלאומיות הערביות במרחב הזה הרי שהן פותחו ע"י הקולוניאליזם. זה ידוע, אבל זה לא תופס ספציפית לגבי זו הפלסטינאית. העם הפלסטינאי חי וקיים כי בניו חפצים בזהות זו. כך הם מגדירים את עצמם עד כלות, ודבר לא יעזור לאיש. אי אפשר לרקוח עם שלא קיים או לבטל את קיומו של מי שקיים לא בחדר הסגלגל בבית הלבן ולא במרתפי הקרמלין. שום גאון לא יצליח בכך. מי שטוען שאין עם פלסטינאי מחביר את עצמו למחלקה של אבסורד מטורף. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים