אז...איפה היה צרפתי ?
|
24-Nov-2013, 11:01
הודעה: #13
|
|||
|
|||
RE: אז...איפה היה צרפתי ?
(24-Nov-2013 10:43)amir כתב: הכוונה לראש המערכת במחלקת הנוער .אני לא ראש מערכת,גם לא של הנוער,ראשי המערכת הם בעלי מכבי נתניה,אני מסייע בידם כמו שמסייע בידי גניש ולם. זה נכון שהיתה לי תוכנית "אורנים גדול"(מיועד לבני גילי..),התוכנית לא יצאה לפועל בעונה שעברה כתוצאה מהשתלטות בנין ושפיגלר על הנעשה במועדון והחלטתי לזוז הצידה,התוכנית לא יצאה לפועל השנה כי לקבוצה יש בעלים חדשים והם יחליטו על דרך מחלקת הנוער. זה נכון שהמחלקה עשתה בשנים האחרונות דרך מרשימה וכל קבוצות המחלקה מילידי 98 ועד 2004(7 מחזורי גיל) הם קבוצות מהמובילות בארץ. המחזורים הבוגרים יותר פחות חזקים וגם מחזורים 95 ו94 שהיו מחזורים לא רעים,לא הצליחו בהגיעם לגיל נוער. נכון להיום,במחלקת הנוער עושים הכל כדי שהמחזורים הטובים 98 ועד 2004 יהיו מחזורים דומיננטים גם בנוער וגם בבוגרים. לחזק קבוצות שגיל השחקנים עולה על 15,בעייתי ועולה לא מעט כסף ולכן יש לעיתים חריגים,הרבה הרבה פחות מבעבר. ומי שמכיר מקרוב את המחלקה יודע,שממש בימים אלו וויתרה המחלקה על שני שחקני עתיד צעירים בגלל דרישות כספיות חריגות והתנהלות לא מכובדת ולא מכבדת של ההורים ומצד שני צורפו למחלקה השנה שחקנים בולטים מקבוצות אחרות בכל טווח הגילאיים. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים