אז...איפה היה צרפתי ?
|
24-Nov-2013, 10:34
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 24-Nov-2013 על ידי 10:37 דוד חטב.)
הודעה: #8
|
|||
|
|||
RE: אז...איפה היה צרפתי ?
אייל דבר ראשון הלוואי והכל היה מתנהל כשורה והיינו מדברים על תותחים שמתדפקים על דלתות הקבוצה הבוגרת ולא כל שנה מפטרים מאמן נוער מודה כואב לי לראות את טוברוק מקום 1/2 ואותנו אחרון או אחד לפני אחרון זה שאין לי הערכה מקצועית לבני לם כי אני מכיר את סדרי העבודה שלו את הטוב ואת הרע ואני בטוח שמנהל מקצועי צריך לעבוד בצורה שונה לגמרי אבל את בני לם כבר אף אחד לא יצליח לשנות . לא את בחירת המאמנים בקבוצות שלטעמי אף פעם לא לגמרי נקיה , לא את העובדה שהוא מבלה כל הקיץ בכדורגל חופים , ולא את העובדה שאין סגנון משחק אחיד במחלקת הנוער . הוא קוטל שחקנים בצורה פומבית ואני אתן לך את הדוגמא הקטנה ביותר טוברוק ניצחו ביום שישי 3:0 עם תצוגת כדורגל אמיתית אתה יודע מי כיכב אייל דנין תשאל את בני למה הוא לא במכבי נתניה. שלא תבין לא נכון את כל הרעל לא בני גורם בטח לא במקרה של צרפתי אישית אני לא יודע מי זה אבל אם זה מוטל׳ה זה חמור פי כמה כי עונה קודמת הוא הרס לבוגרים והעונה מישהו (אולי מוטל׳ה) הורס לנוער למה לא יודע....
אייל כשנכנסת למחלקה קיויתי וציפיתי שתשנה הרבה דברים ותהפוך את הנורמות לשונות ומקצועיות יותר תבנה לטווח ארוך תגרום לבני לשנות את דרכו המתלהמת שמקרינה לחץ להקדיש את הקיץ למחלקה ולא לחופים ולצערי זה לא קרה. אגב אני לא יודע שיהיו מהפכות אני רק מרגיש שאם זה לא יקרה רק נלך אחורה ... וכן גם בתקופתי שולמו כספים למרות שחלק מאלה שקיבלו משכורות יצאו תותחים (רשימה ארוכה) ועדיין הרגשנו שזו טעות ותיקנו את זה ...וכל מה שאמרתי שחבל שחוזרים על טעויות... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים