שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אז...איפה היה צרפתי ?
24-Nov-2013, 8:10
הודעה: #3
RE: אז...איפה היה צרפתי ?
(24-Nov-2013 3:44)דוד חטב כתב:  עזוב את זה שכונה שאין כדוגמתא מי מנהל שם את העניינים ????
צרפתי לא נפרד מהשחקנים ולא מוכן להיות עוזר של הולצמן שהגיע והודיע לשחקנים מהיום אני המאמן ???
מי מינה אותו אולי מוטל׳ה אולי שגב לא ברור ...
לא נראה שזה המנהל המקצועי ....בטח לא סגל ...לגניש אין סמכות ... מי מחליט שם ???
חבל לי רק על השחקנים שהולכים לאיבוד ...
לגבי ההרכב החריגים היו היום מתן (דין היה כל השבוע בטירונות) ומנצור שיחק עד דקה 65 ואז החליף אותו שריקי...
נור ביסאן התגייס אולי זו הסיבה ואולי הסיבה שמישהו צריך להצדיק את הגעתו של החלוץ החדש!!!
המחלקה מנוהלת היום גרוע סכומי כסף משולמים לשחקנים בלי מושג ולא רק בקבוצת הנוער מי מקבל את ההחלטות שם אלוהים יודע...
הרגשה אישית שלי יהיו השבוע מהפכות חסרות תקדים!!!!
אמינות וכנות הם הבסיס לקיומי וכשאין לי מה לומר,או שלא נוח לי,או שלא רוצה לומר דיברי שקר או אבל לא אומר.
לעובדות:
1.זה שלך דוד חטב יש הרבה דם רע לבני לם אתה גם לא מנסה להסתיר וחשוב לך לתקוף אותו בכל הזדמנות ומכל כיוון ומנצל ימים פחות טובים כדי לעשות את זה בדרכך הארסית שמזכירה לעיתים קרובות את "נחום" בטוריו בעיתונות או אמצעי התקשורת.
2.המועדון יצא בהודעה לפני כ10 ימים,הודעה שהמועדון היה אמור לפעול על פיה,לפחות בסיכומים שאני מכיר.
3.בפועל התנהלות הדברים היא שונה ובמידה ואני מנטרל את הארס בהודעות אביתר וחטב,יש לא מעט עובדות נכונות בשני הפוסטים שנכתבו,למעט המסקנות.
4.נור ודין אכן היו בטירונות בשבועות האחרונים ולכן לא פתחו בהרכב,שריקי לא התאמן עד יום חמישי ולכן לא יכול היה לשחק משחק שלם ולכן התחלק בדקות המשחק עם מנצור ובכל מקרה היה בעית 3 חריגים בהרכב.
5.לא מכיר תשלומים חריגים בקבוצת הנוער ומי שמכיר מקרוב את הפרטים יודע היטב שבשתי העונות האחרונות אנחנו מנסים "להרוג" את כל הרעות החולות שחלק מהם נולדו גם בתקופתך דוד חטב,הסכמים מהסכמים שונים ובכל מקרה,זה תהליך לא פשוט של שמירה על הקיים תוך קביעת כללים קשיחים,לא מבטיח שכולם יהיו שלמים עם כל הכללים,אך יכול להבטיח שהמקסימום יעשה.
6.לא ידוע לי על מהפכות שמתוכננות בקרוב.
ולסיום,עצוב לי ששני אוהדים כמוכם,חטב ואביתר,שאמורים להתנהל בראש ובראשונה כאוהדים ולתת רוח גבית מצד אחד לעוסקים במלאכה ומצד שני ועיקרי לילדים מקפידים לנצל כל הזדמנות כדי לתקוף ,לפגוע ולחבל במחלקה.
בשנה שעברה פגעו בי אישית למרות כל שניסיתי לעשות,שמתי הכל בצד רק כדי שהקבוצה לא תפגע ותינצל,לצערי זה לא קרה וגם היום כשלא כל מה שקורה הוא על פי מישנתי אני מקפיד למלא פי מיים,כי כך לדעתי צריך להתנהג/להתנהל אוהד,להתנהלות הזו אני מצפה גם מכם.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אייל ס's post:
אלון (2424-1111-2013201320132013)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אז...איפה היה צרפתי ? - אייל ס - 24-Nov-2013 8:10

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים