האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ?
|
23-Feb-2015, 11:14
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Feb-2015 על ידי 11:17 עידן444.)
הודעה: #6
|
|||
|
|||
RE: האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ?
(23-Feb-2015 10:19)דוד חטב כתב: מכבי נתניה מתגוננת כהלכה ויוצאת למתפרצות בצורה קטלנית ... מסכים עם חטב. לאור התוצאות של רוני לוי- ניצח את כל המשחקים שהגענו כאנדרדוג (מלבד מכבי ת"א), וכשל במשחקים שהגענו שווים ואולי אף מעט עדיפים, המשחק מול עכו, שאמנם לא מנצחת אבל חיה בועטת וגם מסיימת לא מעט משחקים בתיקו העונה, מטריד יותר מהמשחק בחיפה, למרות שמאוד מעניין אותי לראות את חיפה היום. האם נראה את חיפה ממשיכה ביכולת טובה או שמה מה שהיה בשבוע שעבר הוא חולשה של אשדוד ולא מעבר(יצאה השבת בשן ועין בביתה מול עכו שממה שהבנתי החמיצה בלי סוף!!!). מכבי חיפה היא פצצה מתקתקת, שלרוב לא מתפוצצת... זה קרה מולנו בסיבוב הקודם, ואני סומך על רוני לוי שזה לא יקרה גם הפעם... לגבי המשחק מול רעננה, הבעיה לא היתה שניסינו ליזום ולא הצלחנו. הבעיה היתה שלא ניסינו ליזום ולכן זה גם היה משחק כל כך מעצבן... מול הפועל פ"ת יזמנו מחצית שלמה ושם אם כבר אפשר לדבר על כך שאנחנו מתקשים. מול רעננה שיחקנו בסגנון שיתכן שאם קאיודה במגרש הוא היה חוגג. דווקא כשאתה יוזם והמשחק צפוף קאיודה הרבה פחות אפקטיבי ואפילו אגדיל ואומר useless. את זה צריך לזכור עם כל ההילולה סביבו. לדעתי גם ג'ורדי יודע זאת, ולמרות זאת, לדעתי, אם הוא יחליט להחתים אותו זו תהיה החלטה מצויינת בהיבט של המפעלים האירופאים- שם קאיודה יכול להיות נשק אדיר כשדווקא מכבי ת"א היא האנדרדוג שמחכה מאחור. אבל אולי אני טועה. עם מאמן טוב קאיודה גם יוכל ללמוד להפיק מעצמו יותר גם בצפיפות. כרגע כדי למקסם את עצמו הוא צריך שני דברים- שטחים וערן לוי שיודע להזין אותו הכי טוב. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ? - זאב רווח - 22-Feb-2015, 21:19
RE: האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ? - זאב רווח - 23-Feb-2015, 1:52
RE: האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ? - דוד חטב - 23-Feb-2015, 9:55
RE: האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ? - shraga - 23-Feb-2015, 10:14
RE: האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ? - דוד חטב - 23-Feb-2015, 10:19
RE: האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ? - עידן444 - 23-Feb-2015 11:14
RE: האם אפשר לנצח את מכבי חיפה המליונרים ? - eliahu - 24-Feb-2015, 1:30
|