לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו
|
01-Feb-2015, 3:06
הודעה: #9
|
|||
|
|||
RE: לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו
טל.מ לא בפעם הראשונה אני מסכים איתך לחלוטין
אם הרוש היה חותם ל 4-5 שנים ניחא שווה להשקיע 100 אלף דולר , אבל עד לרגע זה לא שמענו ממנו הצהרה בחצי כיוון כזה אז למה להשקיע ? לא רק זה בשבילי לדפוק את התימני על כל מה שגרם לנו יש לזה ערך מוסף , אם נתניה מוותרת על הרוש הוא לא רואה חצי שקל ... רק בשביל זה אני מוותר על הרוש ... שניר דורי יכול להחזיק אותנו בליגה הראשונה לא ראיתי הבדלים גדולים בינו לבין הרוש !!! לא יודע מה עובר על שיקול הדעת הכספי עד כמה באמת אלי שגב יכול למשוך והאם אין מקום כאן שהחלק השני בפאזל הכוונה ליוסי מאור האם מבחינה עיסקית כולם עיוורים ? שיקנו במחיר הזה הם את לארי קיודה מאלי שגב בצורה הזאת הוא יכניס 2 מליון שקל לקבוצה מה שייתן המון חמצן והם ירוויחו כסף גדול בעוד פחות מ 4 חודשים , תראה לי עסק אחד שמכפיל השקעה ב 4 חודשים ?? אם יש לי 2 מליון שקל אני בא למכבי נתניה ואומר בואו נעשה עיסקה קחו 2 מליון שקל תחזיקו את קיודה מתנה עד לסיום העונה ואז תמכרו ב 5-7 מליון שקל קחו בשבילכם מליון מתנה אני מרוויח כאן לפחות 3 מליון שקל ... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - זאב רווח - 01-Feb-2015, 1:15
RE: לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - amir - 01-Feb-2015, 1:49
לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - טל.מ - 01-Feb-2015, 1:56
RE: לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - ORENARIEL - 01-Feb-2015, 2:08
RE: לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - eliahu - 01-Feb-2015, 2:09
RE: לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - זאב רווח - 01-Feb-2015, 2:11
לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - טל.מ - 01-Feb-2015, 2:53
RE: לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - ORENARIEL - 01-Feb-2015, 3:01
RE: לא למכור את קיודה הוא יהיה שווה בסיום העונה מעל מליון יורו - זאב רווח - 01-Feb-2015 3:06
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים