עוד כתבה מעודדת. ..
|
24-Dec-2014, 14:34
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 24-Dec-2014 על ידי 14:41 עידן444.)
הודעה: #38
|
|||
|
|||
RE: עוד כתבה מעודדת. ..
בית"ר חיה עם איציק קורנפיין על תקן בלדב. במקרה אני שומע מידי פעם רדיו ירושלים ביום שישי בצהריים. בית"ר ירושלים כבר לאורך שנים מאוד מתקשה בגיוס ספונסרים(בטח כשמדובר על מועדון שמייצג עיר כזו). דווקא בתחום הזה מכבי נתניה(בזכות בלדב) נחשבת מצטיינת. ואתה בטח יודע יותר טוב ממני שחלק גדול מהספונסרים האלה הם גם אוהדי הקבוצה(אם לא תקן אותי). בהפועל ת"א מי שמחזיק את המועדון מלקרוס, הוא חיים רמון וגם הוא, כמו בלדב, עושה זאת בעזרת אנשי עסקים, אוהדים של הקבוצה(מה זה שונה ממה שעשה בלדב במכבי נתניה?).
וזה גם מה שעושה הבחור ההוא בהפועל פ"ת. יש בארץ שני מועדונים גדולים. מכבי חיפה ומכבי ת"א. זהו. כל השאר באותו חרא. חלק עם יותר אוהדים אמידים כמו הפועל ת"א וחלק עם פחות(מי יחזיק את ב"ש או ק"ש אם הגבירים מת"א עוזבים? המצב שלהם עוד גרוע יותר משלנו... ותאמין לי שאף אחד לא יכול ללמד אותי על ב"ש(במקרה מועדון שאני מכיר מצויין) כי כולם יודעים וזוכרים טוב מאוד איפה המועדון הזה היה לפני שבא אדם פרטי ושפך שם ים של כסף- בקושי יריבות עם בית"ר ב"ש שנעלמה זה הדבר היחיד שהיה לו למכור ועם מחלקת נוער שלמרות שאלונה שם כבר שנים ומשקיעה בכך לא מעט עדיין לא מצליח להתשקם). בקיצור, אנחנו במקום טוב באמצע מבחינת יכולת הישרדות ביחס למועדונים אחרים בארץ. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים