(26-Nov-2014 19:02)משה.ד כתב: יש מלון בבש ליאונרדו. מבטיח לך שאף שחקן לא יתקרב אליו.
שאני הייתי שם לא מזמן , שחקני הנוער של הפועל חיפה השתכנו שם , לפני המשחק מול הפועל באר שבע
אם יואב כץ יכול , ואנחנו לא מצבנו בכי רע
(27-Nov-2014 1:55)עידן444 כתב: זאב רווח היקר, מי שלא תהיה. אפי או לא אפי, אין לי מושג. אני מבקש שתקרא בעיון את השורות הבאות.
אתה עושה לקבוצה נזק גדול בדברים שאתה כותב. אתה מעוות את המציאות ומציג את הדברים כאילו מישהו גירש מכאן את אלי שגב, כשאתה לא פעם מנסה לגלגל את האשמה אל האוהדים שמהם אלי שגב קיבל רק אהבה, כבוד והערכה(קיבל בלשון עבר כי הוא לא כאן בשביל להמשיך לקבל). אף אחד לא עשה לו שום דבר רע. להפך, אפילו הזהירו אותו שהוא לא פועל נכון. שהוא מקרב וסומך על האנשים הלא נכונים. הוא לא שמע לאף אחד. הביא את עצמו למצב שהוא התחייב על דברים שהוא לא מסוגל לעמוד בהם. השאיר את הקבוצה בחוסר ודאות ונעלם. על כך הוא סופג ביקורת. ואנשים לא מבקרים אותו מתוך רוע או שנאה. אנשים מבקרים אותו כי הם חרדים לגורל הקבוצה. ואותם אוהדים חרדים, שרכשו מנויים- שאף אחד לא הכין אותם, אפילו לא ברמיזה קלה שיתכן ובינואר תהיה כאן מכירת חיסול, שואלים מה קרה? מה עשינו רע למישהו שזה מגיע לנו? למה אלי שגב מתנהג ככה?
ואתה מגיע, והופך את היוצרות בצורה שעושה לנו עוול בלתי רגיל!!! יקירי, האיש ברח כי אין לו כסף!!! אף אחד לא הבריח אותו, אף אחד לא אמר לו ללכת, אף אחד לא עשה לו שום דבר רע!!! הגיע הזמן שתפנים את זה כי שוב- אתה עושה לנו נזק בלתי רגיל בזה שאתה מציג מציאות מעוותת שעושה מאלי שגב קורבן. אלי שגב לא קורבן. במקרה הטוב הוא אדם טוב עם לב ענק שהסתבך- והוא ורק הוא בלבד אחראי לכך!
אם אלי שגב מגיע לארץ, ובא למשחק נגד מכבי חיפה אחרי שמספר לאוהדים בכנות שהוא במצוקה- אני אומר לך באחריות שהוא יקבל חיבוק ענק מהקהל, שירגש אותו עד דמעות!!! כי מכבי נתניה זו משפחה חמה!
יש תסמונת, ששמתי לב אליה גם בחיי הפרטיים, שאנשים לוקים בה ברגע שהם מסתבכים כספית. הם פתאום חושבים שכולם סביבם מטומטמים. תסתכל על כל ההתנהלות של שגב בחודשים האחרונים- החל מקיצוצי השכר הרוחביים שהיו הסנונית הראשונה שהתקשורת ראתה(סגל טוען שהסנוניות הראשונות למצוקה הגיעו הרבה קודם וכנראה שהוא יודע על מה הוא מדבר), ונראה לי שהמסקנה היא חד משמעית- אלי שגב לוקה בתסמונת הזו.
יש עוד משהוא שקורא הם פשוט לא עונים לשיחות ונעלמים , כאילו שהחובות יעברו מעצמם.