זה נראה כמו בדרך לפירוק
|
26-Nov-2014, 15:22
הודעה: #22
|
|||
|
|||
RE: זה נראה כמו בדרך לפירוק
(26-Nov-2014 13:51)טל.מ כתב:(26-Nov-2014 10:57)אלון כתב:(26-Nov-2014 9:51)טל.מ כתב: אני מוטרד מהמשפט שאומר שכל מי שירצה להשתחרר בינואר יוכל לעשות זאת. המועדון אומר אני לא יכול לשלם לכם - לכו. זה לא מועדון שרוצה להשאר בליגה אלא מכוון לרדת ללאומית. אני חייב להגיד שאני מאוד מודאג. להגיד שכל מי שרוצה לעזוב יכול- זו אמירה מסוכנת. כל קבוצה תחתית בליגת העל שתחפש להתחזק תרצה שחקנים כמו ערן לוי, עמית בן שושן, דיא סבע, אם יש לה בעיה בעמדת המגן השמאלי תרצה את שמעון הרוש, ואם חסר לה חלוץ יכולה ללכת על אור ברוך או עידן שריקי. עומרי קנדה ישוחרר(אין לי מושג למה, בטח ימציאו עליו עבירה כלשהי כדי להשתחרר מהחוזה שלו גם אם לא ימצא לאן ללכת- משהו שם מסריח...), מאריאל הרוש אפשר להשתחרר בינואר גם אם לא ימצא לאן ללכת), קאיודה כנראה לא ישאר, סירגי שמעט השתפר לאחרונה- במידה והוא אכן שחקן מוערך ברומניה, כנראה ימצא קבוצה שתיקח אותו. כל הבלמים האחרים, רן רול, אנס דאבור, עומר פרץ, עומר צלישר- יכולים בקלות למצוא קבוצה בליגה לאומית ויתכן ויעדיפו ללכת לקבוצה שתיתן להם קצת יותר ביטחון כלכלי אפילו אם היא בליגה השניה. יכול להיות שכבר יש קבוצות שלוטשות עיניים לעבר איאד אבו עביד. בקיצור, אל תהיו בטוחים שלא יהיו קופצים על רוב שחקני הסגל, בין אם בליגה לאומית ובין אם בליגת העל. זה לא ממש משנה. אני מקווה שליוסי מזרחי יש איזשהו SAY, אחרת אני גם לא רואה אותו נשאר ומתבזה. אני מאוד מאוד מודאג, ושוב שואל עצמי למה כל זה נחוץ בעידן שיש בקרה תקציבית. למעשה אם יש קבוצה שאני נורא שונא, אני יכול לבוא, לרכוש אותה, להלהיב את כולם עם תקציב מפוצץ, פתאום להיעלם, ואופס, הקבוצה מתפרקת... ברור שזה לא כזה פשוט כמו שאני מתאר... אבל פשוט לא הגיוני שמכבי נתניה צריכה עכשיו לשחרר שחקנים כדי להיות מסוגלת לשלם משכורות! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים