זה נראה כמו בדרך לפירוק
|
26-Nov-2014, 14:20
הודעה: #18
|
|||
|
|||
RE: זה נראה כמו בדרך לפירוק
(26-Nov-2014 13:51)טל.מ כתב:(26-Nov-2014 10:57)אלון כתב:(26-Nov-2014 9:51)טל.מ כתב: אני מוטרד מהמשפט שאומר שכל מי שירצה להשתחרר בינואר יוכל לעשות זאת. המועדון אומר אני לא יכול לשלם לכם - לכו. זה לא מועדון שרוצה להשאר בליגה אלא מכוון לרדת ללאומית. אין לי את רוב התשובות כמו לכולנו, יחד עם זאת אני מעריך שאם אכן שגב לא יפריע (כתבתי זאת יותר מפעם אחת) ויאפשר שימוש בערבויות ללא התנגדויות מיותרות, כשמאידך אורליצקי פועל ולא מחכה( ממה שאני מבין, זה אכן מה שהוא עושה), ניתן לסיים את העונה בגירעון סביר. ישנם גורמים כאלו ואחרים שמנסים לעזור, גם ובעיקר כספית, אך ברור שאין אפשרות לסתום את כל הבור ללא מכירת שחקנים או שחרור מוקדם של כאלו אשר חוזיהם מאפשרים זאת. מסכים שמכירת קאיודה היא כנראה בלתי נמנעת וכי אין לנו כרגע פתרונות יצירתיים דומים ככל שנוגע הדבר לחלק הקדמי... לגבי השוער הרוש, אני מעריך שייעשה ניסיון להגיע להסדר עם טביב לגבי התשלום, לפחות לגבי המועד והתנאים( כי טביב לא יוותר על שקל...). בקיצור, עדין ונזיל. אם והדגש על אם גדול, נצליח לשרוד את הצונאמי הזה השנה גם בלי ירידת ליגה, הרי בשנה הבאה , אמנם עם תקציב דל בהרבה ( סביב משהו כמו- 16 מיליון ₪,) ניתן יהיה להתקיים ולחיות גם בליגת העל. בעייתנו היא שיש כל כך הרבה "אם, בדרך... בכל זאת... נקווה לטוב |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 16 אורחים