שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים
05-Nov-2014, 10:46 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Nov-2014 על ידי 10:53 עידן444.)
הודעה: #42
RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים
(05-Nov-2014 9:31)טל.מ כתב:  יופי. אז תציע להנהלת נתניה למכור מנויים בכל האצטדיון כמו בכל קבוצה נורמלית ולהקצות יציע צדדי כלשהו לקבוצה האורחת. שכל אחד יקנה איפה שבא לו.

זה די דומה למה שהיה בעונה הראשונה באיצטדיון. אוהדים של נתניה ישבו גם ביציע המערבי באמצע ביציעי הכסף והזהב ומי שרצה לקנות לשם קנה לשם. קבוצות שהביאו פחות מ 1,500-2,000- שזה רוב הקבוצות, ישברו ביציע צדדי תחום של 1,800 מקומות.

(05-Nov-2014 2:44)אלדד כתב:  
(04-Nov-2014 20:35)עידן444 כתב:  אנסה לסכם:
1. קודם כל הויכוח הוא במקום. יש דעות לכאן ולכאן.
2. שני היציעים באותה רמה.
3. בחרנו לשבת בפתיחת האיצטדיון ביציע המזרחי בשביל להיות מול המצלמה. לנתניה יש קהל מהגדולים והנאמנים בארץ ואנחנו לא צריכים אישור לכך מאף אחד. טלוויזיונית זה פשוט מצטלם יותר טוב. את התפאורה עושים לקבוצה, אבל יש גם את העניין הטלוויזיוני. לא נעים לראות איצטדיון ריק. גם אם 4,000 איש ישבו במערבי וגם אם במזרחי זה עדיין 4,000 איש. אם ה- 4,000 ישבו במזרחי אף אחד לא יחשוב שיש יותר.
4. עברנו אחרי הירידה למערבי וזה היה בלתי נמנע. לבוא ביום שישי בצהריים לשבת מול השמש היה הופך את החוויה המפוקפקת גם כך של לצפות במשחק ליגה לאומית לסיוט(בשעות השמש יש יתרון עצום בישיבה ביציע המערבי).
5. אחרי שירדנו במזרחי, ועלינו במערבי- שוב נחזור לצד "המנחוס"?
6. מקרית השרון לא משנה מה רואים אלא מה שומעים, ומהיציע המערבי השאגות של הקהל נשמעות היטב- אז האפקט מושג:-) (מהיציע המזרחי שומעים הרבה פחות...)
7. ראיתי את התקציר של המשחק האחרון ב- 1 ואמנם לא רואים את הקהל כמעט, אבל הסאונד מהמערבי נשמע פשוט נפלא!

בואו נקווה לימים יפים, שבכל משחק נמלא שני צדדים. זה אחד החלומות שלי.

אין שמש במשחקי ליגת העל.
אז זה התירוץ שלך מנחוס? אז בואו נחליף צבע חולצות וגם נחליף אצטדיון.
קבוצה גדולה נמדדת בכמות הקהל שיש לה. ברגע שלא רואים את הקהל של נתניה היא תמשיך להשאר קבוצה קטנה. גם אם נמלא את כל היציע ובצד השני יהיה ריק זה לא אפקטיבי.
עד ששברנו שיא של מנויים ומביאים כל משחק כמות יפה של צופים רק הקהל שבמגרש זוכה לראות את זה.

לא מתרץ כלום. ברור שזו שטות, אבל אני בטוח שיש כאלה שמאמינים בזה.
אני נוטה לדעה שלך- הקהל שלנו צריך לשבת מול הטלויזיה. כפי שאמרת, בליגת העל המשחקים בערב ואין שמש בעיניים. זה היה המצב בליגה לאומית.
עדיין יהיו אוהדים שלנו גם בצד המערבי ובנוכחות גדולה יותר מאשר בעונת הירידה כי כל המנויים ליציע הכסף נימכרו.
בצורה הזו הקהל האורח מקבל יציע צדדי פחות משפיע, מלבד קבוצות שצפויות להביא מסה גדולה(כמובן רק במשחקים שלקהל שלנו מספיק צד אחד- שזה רוב המשחקים).
אני אישית חושב שזה עדיף.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אוהדים זבל מאמן כושר דפוק וכמה שחקנים מפגרים - עידן444 - 05-Nov-2014 10:46

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים