שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
לנסות לשחק בלי ערן לוי
03-Nov-2014, 11:04
הודעה: #52
RE: לנסות לשחק בלי ערן לוי
(03-Nov-2014 9:55)אייל ס כתב:  עידן,אני מאוד מכבד ומעריך את דעתך,אתה חייב לחשוב מעט מחוץ לקופסא,מכיוון שערן הוא צומת והכל עובד דרכו,סביר להניח שהוא יהיה מעורב בחלק מהשערים(ואני מדגיש חלק ולא רוב),אתמול למרות שבעט פנדל במצב שלא היה לו אליו שום קשר ובישל שער מדהים לקיודה,הוא בישל במקביל את כל הסיבות הטובות מדוע הוא בעייתי למכבי נתניה ומדוע יוסי מזרחי צריך לחשוב איך לבנות את הקבוצה ולא עליו.

הוא זה שמסר את הכדור לקאיודה שהוביל לפנדל.

בכל מקרה, את כל המחשבות האלה היה צריך לעשות בקיץ. אני חושב שהן נעשו(יוסי מזרחי ידע את הבעיות שיש לקבוצה בקיץ לא פחות טוב מאיתנו) ובשביל זה הגיע דודו... וגם רצו להביא את חנן ממן, ואולי חשבו שגבי יהיה יותר דומיננטי, והיו דיבורים על נאווקאמה, ועל עוד ועוד שחקנים שמכל מיני סיבות לא הגיעו. נפלנו ברכש המשמעותי, וזה המצב כרגע.
כמו שאמרתי לך עוד לפני המשחק אתמול- אם ערן לוי לא במגרש, אני אפילו לא בטוח שיש מישהו שיקח אחריות ויבעט פנדל בקבוצה הזו. בטח לא במצבי לחץ. בלי המספרים של ערן לוי, לא רואה איך הקבוצה הזו שורדת. קאיודה מוגבל. מהירות היא פקטור מאוד רציני בכדורגל, ולפעמים זה מספיק כדי לבלוט, בטח בליגה שלנו. בלי הכדורים שערן נותן לו התפוקה שלו תרד ב 70%. בן שושן פרווה. שריקי, רול, גרשומוב(שבגלל שני פסים וביטחון כבר עשו ממנו פה אינייסטה), אור ברוך, דיא סבע- לא יכולים לסחוב את הקבוצה. הם יכולים לתרום איש איש את חלקו, כחלק משלם שאמור להספיק להישאר בליגה אבל את ה- X פקטור, נותן ערן לוי- חד משמעית!
נתת את הדוגמה שחן עזרא היה בחוץ פצוע והקבוצה השתפרה. קודם כל לא היה לחץ של תחתית. מעבר לזה היו כאן סבע ודג'אני שהם היו העוגן של הקבוצה(לא רואה כאן כאלה היום...). וגם ראיתי מה קרה בעונת הירידה. עם עזרא לא היינו יורדים ליגה(בטח כשסבע ודג'אני עברו לדוק...). אם עזרא(טמבל גדול!) היה נשאר בנתניה הוא היה מעל הליגה, והיום הוא כבר היה באירופה בקבוצת צמרת בבלגיה או אפילו בליגה יותר בכירה. אבל זה כבר סיפור אחר...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: לנסות לשחק בלי ערן לוי - עידן444 - 03-Nov-2014 11:04

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 19 אורחים