אלי שגב רודי חדד זה השחקן שאנחנו צריכים להעביר מהר בבקרה
|
14-Oct-2014, 8:02
הודעה: #7
|
|||
|
|||
אלי שגב רודי חדד זה השחקן שאנחנו צריכים להעביר מהר בבקרה
(13-Oct-2014 20:48)זאב רווח כתב: חחחח לא רואה אחי אף אחד ממטר זאב אני אומנם בג׳טלג אבל אני חושב שאתה בהזיות קשות... נתחיל ברודי חדד . אתה באמת בכנות עם היד על הלב מאמין שזה השחקן שישדרג את הקישור שלנו ? מה הוא עשה בשיאו במכבי תא אתה זוכר ? איפה הוא שיחק בשנתיים האחרונות ? ומה זה בדיוק הרשים ? נגד קבוצה מליגה א ..? תהיה רציני, שחקן בינוני בשיא הקריירה שלו לא יהפוך לכוכב שיעשה דאבל פאסים עם ערן לוי רק כי כתבת את זה נכון ? שיטרית זה הפיתרון שלך לצד שמאל ? מגן שכל שנה יורד ליגה ומצרפים אותו לסגל כי איזה טמבל החתים אותו לשלוש שנים ואי אפשר להפתר ממנו. אדיר טובול כבר טוב ממנו . אז אני מבין שאתה מלהיב את עצמך כאוהד מסור אבל בחיאת המציאות ממש שונה. עד ששני הרומנים לא יעלו על מטוס עם כרטיס בכיוון אחד, ולא ינחתו במקומם שני שחקנים רציניים , עד שלא יהיה כאן שחקן קישור דומיננטי ולא רודי חדד, שינוי לא תראה. ההגנה שלנו כמו שהיא נראית כרגע צריכה שחקן אחר בכל עמדה ! המאמן היחיד שהיה כאן בשנים האחרונות לפני מזרחי, שנכשל עם כל שחקן שהביא היה בנין. מזרחי לא נופל ממנו. מאמן שנפל כמעט עם כל שחקן שהביא. שני הרומנים נפילה, קנדה, הרוש (המגן) כנל, אור ברוך. הרוש השוער - כמו שהוא נראה עכשיו - מיותר לגמרי. על דודו כבר אמרנו הכל. את פירס לא ראיתי ,ונשאר לקוות לטוב. שורה תחתונה - הכישלון של מזרחי צורח לשמיים וזכותך לחיות באשליות. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 9 אורחים