סקר: ברגע ההצלה חשבתי
שיט!!!! אם היה נכנס אפשר היה לרדת כבר עכשיו על גוטמן
יש!!! אפשר לפנטז עוד כמה שבועות על העפלה ליורו
מי ראה בכלל את הנבחרת?!
[צפה בתוצאות]

שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ההצלה הגדולה של מרציאנו
14-Oct-2014, 2:12
הודעה: #7
RE: ההצלה הגדולה של מרציאנו
(13-Oct-2014 11:35)עידן444 כתב:  כל הפסימיסטים שאני בטוח שבעוד כמה עונות חשבו שנרד ליגה וסיימנו בפלייאוף עליון... איך בדיוק נגד קופס אפשר היה להבין שנרד ליגה? איך אפשר להסיק מסקנה כלשהי מההרכב ששיחק שם? יש לך אפשרות להשיג את ההרכב ששיחק במשחק הזה? הרי ההרכב ששיחק במשחק הזה היה חסר מאוד ואפילו לא מזכיר את ההרכב ששיחק ברוב שלבי העונה...

בכל אופן ההרכב גם עבר שינויים רבים במהלך העונה, שלטעמי רק החלישו את הקבוצה עוד יותר... הבעיה בעונה שעברה היתה חד משמעית בחוסר הניסיון של המאמן, ואי החלפתו בזמן היתה אחת הסיבות(אחת מיני רבות) לירידה.
זה ממש לא המקרה נכון לכרגע, ואני חושש שהחלפת יוסי מזרחי בשלב זה של העונה תביא הרבה יותר נזק מתועלת...

לא יודע מאיזה גיל אתה מלווה את מכבי נתניה אבל אני מגיל 5 זה אומר מעל 35 שנה... הקבוצה לא קמה ונופלת על גלגלי העזר אלה על דמויות מפתח כמו : בעלים, מאמן וכוכבים באותו משחק ספציפי מה שגרם לאותם אוהדים להגיע למסקנה זה בעיקר : סבע שמאד בלט החוסר לויאלית , איכפתיות....תוסיף לזה מאמן שלא שולט בחדר הלבשה הנהלה מפולגת מתכון מנצח לירידה...
לגבי העונה: הנהלה: ציון אפס עד כה...
מאמן ציון אפס עד כה
כוכבים טיפה מעל האפס , אבל ופה יש אבל גדול יש מאמן שמבין שטעה ומחוייב לתקן (נקווה שלא בדרכים היסטריות...) אני עדיין מאמין בצוות , ומקווה לשינוי רק שמזרחי חייב להפסיק עם הטיילת לגבש קאדר , לגבש הרכב , לתת בטחון וכו...
לגבש זה גם איזה ערב גיבוש לשחקנים דווקא עכשיו שפחות כייף ונעים ...בקיצור תהיה עם השחקנים שלך תקבל חזרה....
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: ההצלה הגדולה של מרציאנו - דוד חטב - 14-Oct-2014 2:12

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים