שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
23-Sep-2014, 11:41
הודעה: #30
RE: דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
(23-Sep-2014 11:22)אייל ס כתב:  עזוב אופיר זה לא רצי,ני,על כל דבר אפשר לומר,שאנחנו לא יודעים מה השיקולים ומה קנדה או מקורביו אמרו ומה בן שושן הרגיש ומה סגרו עם דודו ואיזה רשימות של שחקנים הכין מזרחי באפריל ומה מותר ואסור לעשות במחנה אימון.
השורה התחתונה קובעת ונכון לרגע זה כשמביטים על כל הפר0מטרים המקצועיים והניהוליים,הציון שלנו לא עובר.
הלוואי והכל ישתנה והכל יתהפך ואתם תפתחו פוסטים שמציגים את כל המקטרגים בלשון לגלגנית ואותם מקטרגים יבלעו ארון נעליים.
.עד אז,תפסיקו להתנהג כמו בת יענה ותיהיו ישרים כלפי עצמכם.

לדעתי מה שלא רציני זה לבוא ולמתוח ביקורת ולהצהיר הצהרות מרחיקות לכת כשאנחנו לא מעורים בנעשה בקבוצה מיקצועית, חברתית וניהולית, ולמען האמת אני די מופתע שאתה פתאום חושב אחרת. לא זוכר שבעבר התנסחת בצורה דומה.
ועם כל הכבוד במחזור מספר 2 אין שום שורות תחתונות. כן, יש תקלות ובלתמ"ים שלא היו צריכות לקרות ובחלקן כמובן יש לצוות המקצועי והניהולי חלק גדול, אבל זה קורה גם במקומות יותר עשירים ומסודרים ממכבי נתניה. לא אומר שצריך לעבור לסדר היום על כל הפאלטות ,אבל בוודאי שאסור לסגור את הבסטה ולשפוך את התינוק עם המים.
ואני אגיד לך שוב מה שאתה כל כך אוהב לשמוע - יש דברים חיוביים שעליהם צריך לשמור ויש דברים שליליים שאותם צריך לתקן. אני בעד לתת את הזמן ולקוות שהמצב ישתפר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו - אופיר34 - 23-Sep-2014 11:41

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים