שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
23-Sep-2014, 9:12
הודעה: #13
RE: דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
(23-Sep-2014 8:59)עידן444 כתב:  אייל, האמת שאני לא זוכר אותך בתקופת יאמר, אבל בהחלט זוכר אותך כ״נציג ההנהלה בפורום״ בקיץ שלפני עונת הירידה, לפני שעברת להתעסק עם קבוצת הנוער בלבד. היום אתה בחוץ והיו כל מיני רמיזות לגבי תככים ואינטריגות בתוך ההנהלה שהיו גורם משמעותי בירידת ליגה. מצד אחד אנשים שרצו לפטר את טל בנין בזמן(מה שלטעמי היה מציל את הקבוצה מירידה) ומנגד כאלה שעמדו על כך שלא יפוטר(כמו מוטלה למשל). וזו רק דוגמה אחת מיני רבות למאבקי כוח בתוך ההנהלה. לא פעם אפי ישראל(אנטי מדופלם עם פה מטונף) העלה את השם שלך כאחד מאלה שכביכול לוקחים חלק בהתנהלות המפולגת, חסרת האחדות, ומלאה במשחקי כוח... כרגיל האיש מקצין ומדבר שטויות או שאכן המצב היה(ואולי עדיין) עד כדי כך רע? מה היה שם? באמת הכל רקוב מבפנים עד כדי כך?

קובי וגיל עמדו במשימה בלתי אפשרית במהלך מספר שנים והצליחו בצורה חסרת תקדים(למעט דמאיו ושם הסיפור שונה ולא היינו רוצים סיפור כזה בנתניה),בעונת הירידה הסיפור היה שונה,נכנס צלע שלישית לסיפור(מוטלה),כנציג הספונסר המרכזי(שגב) והסיפור השתנה.
.למען הכנות,מתחילת אותה עונה(למעשה מהנסיעה לפינלנד),שם הבנתי שלא לילד הזה אני מפלל,בחרתי לזוז הצידה לחלוטין,גורם מקצועי ניצל את התזוזה שלי ואת חוסר הרצון שלי למעורבות על מנת להשתמש בשם שלי בפורומים שונים,כולל בחדר ההלבשה/עיתונות/אינטרנט,על מנת לא לעורר רעש ולאפשר לקבוצה להשאר בליגה,בחרתי לשמור על שקט מוחלט ועד היום בודדים מכירים את הסיפור מבפנים.
.מכיוון שהגורם המקצועי כבר לא איתנו והשחקנים שהורידו אותנו בהתנהלותם כבר לא רואים מגרש,החלטתי להקפיא את ההליכים המשפטיים הלגיטיים מולם.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו - אייל ס - 23-Sep-2014 9:12

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 10 אורחים