סיכום ענייני של אוהד לא היסטרי (ושלא מחפש למכור את המנוי)
|
21-Sep-2014, 9:48
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Sep-2014 על ידי 10:05 פיליפצ'וק.)
הודעה: #14
|
|||
|
|||
RE: סיכום ענייני של אוהד לא היסטרי (ושלא מחפש למכור את המנוי)
(21-Sep-2014 7:53)ranelbaz כתב: גול אחד באשמתו? והגול של דדי בן דיין לא באשמתו? בעיטה חלשה מ20 מטר ולא סגר נכון,הגול בנגיחה לא באשמתו? כדור מורם לרחבה והוא עומד כמו דחליל על קו השער במקום לצאת לכדור גובה שדרך אגב כול המשחק הוא יצא לכדור גובה אחד מסכן,אריאל הרוש לא טוב יותר מלויטה,טעות נוראית שהבאנו אותו גם "אוהד" עם התניות וגם אין לך מושג. מבחינתך לאריאל הרוש אסור לספוג השנה גולים וכל כדור שיעבור אותו יהיה באשמתו. כמו שהמלצתי לאוהד "לויטה" אחר פה, עשה טובה תעשה מנוי לסמי עופר (אחרי שתזדכה על המנוי שיש לך) ותעודד את לויטה על הספסל שם, הוא יצטרך את זה הרבה השנה. (21-Sep-2014 1:34)טל.מ כתב: וואי משה !!! אתה כותב את מה שאני כותב כבר חודש !!! וואי !! אני בהלם .. "כמה מפתיע" שלקחת ממני את מה שמתאים לך לאג'נדה השחורה שלך. ועדיין אני רחוק מהראייה השחורה שלך שנות אור. אני בניגוד אלייך לא שם 2 באנקר בשבוע הבא. אני בניגוד אלייך לא חושב שאנחנו "פח". אני בניגוד אלייך לא מכריז על עצמנו כיורדת בטוחה. אני בניגוד אלייך מתכוון לקבוע האם יוסי מזרחי יכול או לא יכול לעמוד במשימה השנה במחזור 10 ולא עוד מהעונה הקודמת. אני בניגוד אלייך וכמו בשבוע שעבר, בוחר לקחת מהמשחק הזה את הדברים החיוביים והיו לא מעט כאלה. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים