סיכום ענייני של אוהד לא היסטרי (ושלא מחפש למכור את המנוי)
|
21-Sep-2014, 1:26
הודעה: #1
|
|||
|
|||
סיכום ענייני של אוהד לא היסטרי (ושלא מחפש למכור את המנוי)
1 אריאל הרוש - גול אחד באשמתו, בישול ענק ללוי שהביא לפנדל, שאר הגולים לא באשמתו.
שנה שעברה סיבוב שני, מר לויטה מקבל גול מביך אף יותר במשחק עונה, לא ראיתי עליהום עליו. אה נזכרתי למה, כי לויטה עוד באותו ערב שישי, רץ לפייסבוק והעלה את ה"בלדה לשוער" וזכה לליקלוקים מהאוהדים, אחחח כמה קל לשוער שמבין ביח"צ. 2. טעות של מזרחי בחילוף של הרוש (ביקש לצאת) במקום להזיז את כחלון (לא מתאים לרמות האלה) לצד שמאל ולהכניס את קנדה לצד ימין, הוא הכניס את עביד (הוא בלם יוסי ובלם טוב די עם הניסיונות, אתה גומר אותו!!!) לצד שמאל. 3. סרגי, אני מקווה שלא נפלנו איתו, אני רוצה לראות אותו עוד קצת, מזכיר לי את פניירו של עונת הירידה. בכל אופן הייתי מעדיף בלם גבה קומה. 4. גבי גאורגיו - מה תפקידו במגרש??? גרזן/קשר הורס הוא לא, פקטור בהתקפה הוא לא, מנהל משחק הוא לא, להחזיר כדורים אחורה גם אני יודע, לגביו אני יותר נחרץ שנפלנו איתו. 5. עומר צלישר לא רע בכלל, אני מקווה שעומר פרץ יחזור מהר ויוחתם רומאריו הזה כדי שהבור במרכז המגרש יתכסה קצת. 6. לארי קאיודה - כל מילה מיותרת, תהנו מכל דקה ממנו כי שנה הבאה הוא לא יהיה פה. 7. עידו לוי- חבל"ז לא ייצא ממנו כלום, גם חסן לא יותר טוב ממנו, מזרחי בחייאת, תן לאבו עביד פעם אחת לשחק בתפקיד הטיבעי שלו ואל תעשה ממנו כולבוינק. סיכום כללי, אכזבה מהתוצאה וממשחק ההגנה, נהניתי ממשחק ההתקפה (עם קאיודה שבוע שעבר לא היינו מפסידים אני בטוח בזה עכשיו יותר מתמיד) ממשיכים הלאה לק"ש, אני מקווה שיעבדו על הליקויים ויסדרו את מה שצריך לסדר. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים