שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אם דודו יחתך ? מי לדעתכם מהשחקנים צריך להגיע ?
15-Sep-2014, 10:04 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-Sep-2014 על ידי 10:07 עידן444.)
הודעה: #26
RE: אם דודו יחתך ? מי לדעתכם מהשחקנים צריך להגיע ?
(15-Sep-2014 9:35)פיליפצוק כתב:  
(15-Sep-2014 0:45)ORENARIEL כתב:  
(01-Sep-2014 0:14)זאב רווח כתב:  בשביל רגעים כאלה מעטים אף אחד לא דיבר שהוא סחט את המועדון בשכר הכי גבוה בליגה
בשביל רגעים כאלה מעטים שכחו כמה שחקני נוער שגדלו במחלקת הנוער הוא מחק במחי יד

בסך הכל שלו הנזק גדול בהרבה מרגעי האושר המעטים

הוא מחק שחקנים שיכלו להיות גדולים בנתניה לירון וילנר , רן קוז'וך , נחייסי , אלפסי , גזל , טגה , ואסיהון , יאללה שכחתי מלא מלא שחקנים שהוא מחק נו תזכיר אתה קצת

זאת שיטה מצד אחד לזרוק כל שחקן בית מצד שני להעלות נוער שיהיה נאמן רק לך ממש חולה שליטה

זה אתה שבכית על זה שעטר זרק את כל שחקני הבית מהקבוצה לא?
פתאום לא אכפת לך משחקני בית.. מעניין

איזה שחקן בית "שראובן עטר זרק" שווה יריקה היום תגיד לי?
כשאתה זורק שחקן בגיל 18 או 19 לליגות נמוכות, אם הוא לא שחקן עם אופי מספיק חזק הוא חוטף בומבה, שבהרבה מקרים מונעת ממנו לממש את הפוטנציאל שלו.
אף אחד לא ישכנע אותי שאמיה טגה, אלמוג כהן, ודלה ימפולסקי יותר מוכשרים מריף מסיקה, גיא אבנד ואביב עזריה. ההבדל הוא שאלה קיבלו הזדמנות בבוגרים, וקיבלו גב גם כשהיו לא טובים, והאחרים בקושי קיבלו צאנס. הפחד שלי הוא שזה יקרה גם עם אביב אברהם ונור ביאן. עם איתי מנצור ולירן שריקי יכול להיות שזה כבר הכיוון...
שחקנים כמו שי בירוק, אסף בן מוחא, או כפיר צוקול לדוגמה, יכולים לבוא בטענות רק לעצמם שלא מימשו את הפוטנצאיל שלהם כי הם כן קיבלו הזדמנויות ואיכזבו.

נראה לך הגיוני שמאז לירון וילנר לא גדל אף חלוץ נורמלי במחלקת הנוער??? לי לא! למי נתנו כאן באמת צאנס והוא פיספס אותו?? מתי לאחרונה סימנו כאן שחקן ונתנו לו באמת גב כמו שמטלה שפיגלר עשה בזמנו עם שי הולצמן(מגיל 17 הוא כבר היה בבוגרים אצל מוטלה!) גם כשאף אחד ביציע לא יכל לראות אותו מרוב שהוא היה איטי ומסורבל! והולצמן הפך לאחד החלוצים הגדולים שהיו כאן. למה? פשוט כי היה מי שיתעקש עליו, מי שיתן לו גב! גם זה שחקן צריך לפעמים... ולא העיקר להעיף אותו הכי רחוק שאפשר, לפעמים רק בגלל שאבא שלו צועק מהיציע... עטר היה אלוף בזה... ברגע שהוא היה רואה אבא דומיננטי ביציע היה מקבל חררה, אפילו אם זה בחור שקט כמו אלברט גזל...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אם דודו יחתך ? מי לדעתכם מהשחקנים צריך להגיע ? - עידן444 - 15-Sep-2014 10:04

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 12 אורחים