ממתי ב"ש אחת מחמשת הגדולות ?
|
11-Sep-2014, 11:50
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Sep-2014 על ידי 11:51 אופיר34.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
RE: ממתי ב"ש אחת מחמשת הגדולות ?
(11-Sep-2014 11:25)אייל ס כתב:(11-Sep-2014 11:06)אופיר34 כתב: אייל ושותפו החדש לדרך טל מ. , אתה עושה לי רצח אופי... לא יפה. אל תשכח שיש לי קשרים במחלקת ההנדסה של קודאק... אתה לא רוצה לאבד לקוח חשוב שלך נכון ??? וקצת ברצינות (לא הרבה...) - כמו שאמרתי לא מתרגש ממה שהתקשורת מוכרת לי. לטוב ולרע ! נראה לי שאתה מתבלבל עם כמה אחרים שבאמת חיים פה בסרט. בחיים לא אמרתי שנהיה קבוצה צמרת, בחיים לא הפכתי כל שחקן פנוי למועמד ובחיים לא חשבתי שיש לנו את התקציב הרביעי בגודלו. כל מה שאני אומר תמיד זה שצריך לתת קרדיט לאנשים \ שחקנים \ מאמנים ולא לחרוץ דין ולהסיק מסקנות בגלל עתונאי בחצי שקל שדופק כותרת אדומה וגדולה ומייצר סיפור שבדר"כ רחוק מהמציאות (במקרה הטוב). אני אומר לך שוב מה שאמרתי לך פעם ואין לי בעייה להגיד את זה - המעורבות וההכרות שלך עם חלק ממובילי הקבוצה (וגם חוסר ההסכמה עם דרכם) לדעתי קצת משפיעה על הדברים שנאמרים פה, ואין לי שום בעיה שיאמרו ,וראוי אולי שיאמרו, אבל לי זה גורם לחשוב פעמיים (מותר לי אני מקווה ?). אין פה אוהדים רעים (וכנראה לא שמת לב לסמיילי אחרי "הגיס החמישי"...) ואוהדים טובים. יש פה דיעות שונות ולאו דווקא מי שלא חושב שהכל רע חי בסרט ! (11-Sep-2014 11:33)עמית כתב: עזוב אותך כניסה, בטל לו את התלוש לצהריים וגמרת אותו....מנסיון.... הלו, אל תשכח מי גידל אותך בקודאק ![]() |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים