שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ממתי ב"ש אחת מחמשת הגדולות ?
11-Sep-2014, 11:06
הודעה: #15
RE: ממתי ב"ש אחת מחמשת הגדולות ?
אייל ושותפו החדש לדרך טל מ. ,
קודם כל התבלבלת בתיאור של הגדול והקטן... אתה הרי יודע שבלחיצת כפתור אתה יכול למנוע ממני לעבור בשערי קודאק. זה לא נשמע לי כמו ספק קטן....
אין צנוע ממני ובטח ובטח שהשמש לא זורחת לי מהתחת...
יש כמה קריטריונים שהופכים קבוצה לקבוצה גדולה - מסורת, תארים, קהל, מתקנים, חשיפה תקשורתית, הצלחה לאורך זמן ועוד.... בחלק מהקריטריונים לנו יש יתרון ובחלק לב"ש. נכון שבשנתיים האחרונות ב"ש עשתה צעד קדימה אבל זה עדיין לא הופך אותה לגדולה. עוד 10 שנים במידה והיא תמשיך בדרך הנוכחית אולי יהיה אפשר לכלול אותה ברשימת הגדולות (כאחת הקטנות שבהם). כרגע, לא גדולה ולא נעליים.
ולגבי מה שאני אוהב לשמוע - נהפוכו. בינתיים רב הדברים שאני שומע הפוכים למה שאני רוצה לשמוע. יש פה כמה חברה (ואתה לצערי מתחיל להתחבר אליהם) שסגלו לעצמם תכונה של הקטנה עצמית. פשוט מאוהבים להקטין את עצמם ולאכל את כל הסיפורים שמוכרים להם. אני בתמימותי למדתי שבכדורגל מאחורי כל מילה שנאמרת ונכתבת (גם פה) יש בעיקר הרבה מאד אינטרסים, לכן אני לא מתרגש מכל פיפס שקורא ושומע.
אני אומנם מצטייר פה כאופטימיסט וחי באיזשהו סרט אבל זה ממש רחוק מזה. האמן לי שאני מודע למצבי וזה שאני לא נכנע לכל מה שהתקשורת מוכרת לי לא אומר שאני מנותק מהמציאות. בינתיים המציאות מוכיחה שיש קבוצה, יש תקציב, יש בעלים ויש מאמן. יכול להיות שנכשל ואולי נרד ליגה אפילו אבל זה חלק מהמשחק.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: ממתי ב"ש אחת מחמשת הגדולות ? - אופיר34 - 11-Sep-2014 11:06

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 11 אורחים