שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ממתי ב"ש אחת מחמשת הגדולות ?
11-Sep-2014, 11:00 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Sep-2014 על ידי 11:02 עידן444.)
הודעה: #14
RE: ממתי ב"ש אחת מחמשת הגדולות ?
ההבדל המהותי בין קהלי הקבוצות בעיני הוא בכמות האוהדים מחוץ לעיר "האם". כנראה שבב"ש יש יותר אוהדים להפועל ב"ש מאשר למכבי נתניה בנתניה. אבל ההבדל הגדול הוא באוהדים ברחבי הארץ. לנתניה יש כמות גדולה בהרבה, מאותן תקופות זוהר, וחלק מהאוהדים גם ידעו לגדל את הילדים שלהם ולחנך אותם לאהדה למכבי נתניה למרות אי ההצלחות. באף אחת משתי ההופעות של ב"ש בגמר הגביע שאני זוכר היא לא הביאה כמות כמו שאנחנו הבאנו בעונה שעברה. המגזימנים מבניהם מדברים על 22,000 והאמינו לי, היה שם פחות מזה, ובכמה אלפים, לפחות עפ"י התמונות מהמשחק. בחצי הגמר העונה הם בעונת שיא, ועדיין אני חושב שהיתרון שלהם נבע אך ורק מהסיבה שהם קיבלו את שערים 11-12(והם קיבלו את השערים האלה לא בגלל שיש להם יותר אוהדים או בגלל שהם קבוצה יותר גדולה- אלא רק מפני ששיחקו במשחק השני, וכידוע שערים 11-12 הם השערים הכי מרכזיים באיצטדיון, בעיקר מעמדת השידור, ולא רצו לראותם ריקים במשחק המרכזי).
האוהדים בארץ הם אוהדי הצלחות. כשיש הצלחה, יש עם מי להזדהות, זה מביא הרבה יותר אנשים. ההבאה של ברדה גם שינתה את ה- DNA של המועדון ממועדון לוזרי כמעט ניצחי(כמו נתניה למען האמת...) למועדון עם אופי. יש שם בעלים שאני אישית פשוט מאוהב בה! היא הוכיחה שלהבדיל מיאמר היא לא באה לזמן קצוב(יאמר מהרגע הראשון הקציב 5 שנים), ובחלק גדול מהתקופה שלה ב"ש הביאה מלבד מקרים נקודתיים מספר מועט של צופים.
תמיד סיפרו לנו בב"ש שרק שיתנו להם קצת נחת... "תנו לנו קבוצת צמרת ותראו מה זה קהל!!!"... ועונה שעברה לדעתי פיצצה את הבלון הנפוח של האימפריה מהנגב. הקבוצה נתנה את עונת השיא שלה בכל הזמנים(לדעתי בעונות אליפות לא היו להם כאלה אחוזי הצלחה...), נתנה פייט על האליפות כמעט עד הסוף, ומלבד מקרים בודדים שגם הקבוצה היריבה הביאה כמות משמעותית של צופים הממוצע היה יותר לכיוון ה- 4,500-5,000. ממש לא מה שהבטיחו לנו כל השנים הח'ברה מב"ש.
לעומת זאת אני חייב לציין שהקהל חוץ של ב"ש היה בעונה שעברה ללא כל ספק הטוב ביותר בליגה! זו לא עונה אחת שהפכה את ב"ש לקבוצה גדולה.
מבחינת גב כלכלי(שזה הפרמטר העיקרי שקובע מי קבוצה גדולה ומי לא וזו עובדה- נתניה של יאמר היתה קבוצה גדולה והיום לא, הפועל חיפה של רובי שפירא ז"ל היתה קבוצה גדולה והיום לא... והפועל ב"ש בלי אלונה אפילו לא בכיוון של להיות קבוצה גדולה...) הפועל ב"ש קבוצה גדולה כבר מספר שנים. ההצלחה המקצועית בעונה שעברה סך הכל נתנה לכך גושפנקה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: ממתי ב"ש אחת מחמשת הגדולות ? - עידן444 - 11-Sep-2014 11:00

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים