שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הסוכנים בארץ מחריבים את הכדורגל הישראלי
04-Sep-2014, 10:02 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Sep-2014 על ידי 10:11 עידן444.)
הודעה: #9
RE: הסוכנים בארץ מחריבים את הכדורגל הישראלי
(04-Sep-2014 9:57)אייל ס כתב:  
(04-Sep-2014 9:42)עידן444 כתב:  זאב, מישהו יכול לתת כאן תשובה ברורה לגבי מצבו? האם בכלל מתכוונים להעביר אותו בבקרה? לי יש תקוות גדולות לגבי הבחור, אך הרוח כאן בפורום לגביו מייאשת... עד כדי כך שהוא אפילו בקושי רץ... זה קישקוש? הבחור נמצא בכושר משחק? יכול לרוץ? זה רק עניין של זמן עד שיחזור לעצמו?

עידן,אין לי מושג וחצי מושג(כמו לכל הכותבים בפורום),איזה בדיקה מקדימה ומקצועית נעשתה לפני שהחתימו שחקן בעלות שכרהותנאים של 2 מיליון ש"ח שזה בין 18 ל20 אחוז מכל תקציב השכר שחקנים של מכבי נתניה).
כשהגענו לראות את משחקי האימון ניכר היה לראות שהבחור לא הכין עצמו לעונה,תקרא את שכתבתי כאן ישר אחרי הפעם הראשונה שראיתי אותו במשחק אימון ותבין שהפריע מאוד לראות שחקן עם רזומה כמו שלו ובגיל 32 מגיע לקבוצה ללא הכנה ופלוס לא מעט קילוגרמים.
אייל, מה בדקו לפני זה דבר אחד וזה גם מעניין. מה שאני שואל כרגע הוא דבר אחר-
מה מצבו נכון להיום והאם יש סיכוי שישחק נגד הפועל ת"א לפחות מחצית? גם מהבחינה התקציבית של העברתו בבקרה(מה שהייתי בטוח שקרה מזמן...) וגם מהבחינה הפיזית.

(04-Sep-2014 9:30)זאב רווח כתב:  מערך סקאוטים לא עולה זול עידן
אם זה בארץ אז לא צריך יש לך המון אינפורמציה על כל אחד
אם זה לחו"ל אז בשביל 5 זרים בינוניים מינוס לעונה שווה להפעיל סקאוט עם טיסות כל שבוע שבועיים ? ואירוח בבתי מלון ?
ובסופו של יום או עונה הסקאוט מגיע למאמן עם רשימה והמאמן לא רוצה מה שהסקאוט הכין אז למה זה היה שווה ?
כן להחזיק סקאוט בשביל כשרונות צעירים מדרום אמריקה ומרכזה מאפריקה זה משתלם כספית למועדון

עזבו אתכם מדודו סראנסה הבן אדם בריא רץ מתאמן בועט ..... די תרדו ממנו הוא השחקן היחידי בעולם שהגיע עם פציעה למרות שאצלו זה מעליה במשקל הבעיות , הוא שיחק בכל העונות האחרונות והיה מצוין .. תנו לו את הזמן להתאקלם כמו כל זר אחר שמגיע
אני מדבר אפילו על משהו בקטן... אבל לפחות משהו... מישהו שיכול ללכת לצוד כישרונות בליגות נמוכות... או אפילו סתם לשבת בבית עם צלחת לווין ולצפות במשחקים באפריקה\קוסטה ריקה\בוליביה\אקוודור\רומניה\הונגריה\קפריסין... ורק מידי פעם לטוס...
ברגע שסוכן מציע שחקן, בטח ובטח כשהוא יקר, לבדוק עליו קצת אינפורמציה... לא יותר מזה... לדעתי זה דבר הכרחי...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הסוכנים בארץ מחריבים את הכדורגל הישראלי - עידן444 - 04-Sep-2014 10:02

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים