יוסי מזרחי צדק אני טעיתי ההחתמה של הרוש מוצדקת לחלוטין
|
31-Aug-2014, 16:51
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 31-Aug-2014 על ידי 17:41 עידן444.)
הודעה: #10
|
|||
|
|||
RE: יוסי מזרחי צדק אני טעיתי ההחתמה של הרוש מוצדקת לחלוטין
מקצועית, אוהד לויטה שוער בינוני ולא יציב. לכל אורך ההסטוריה הוא היה כזה. זו דעתי. אפילו בעונה שעברה כבר הופיעו הסימנים לכך שהוא שוער הססן, לא משרה ביטחון על ההגנה, ולדעתי גם ספג לא מעט שערים באשמתו. בליגה הלאומית יש הרבה יותר מקום לטעויות. לא כל טעות של לויטה או אי יציאה לכדור גובה הפכה לשער, וגם לא קרה שום דבר שהפסדנו דקה 90 להפועל פ"ת מהשמטה נוראית שלו. גם לא כל הרחקה של שחקן(לפעמים אפילו לא של שניים...) גמרה לנו משחק כמו שקרה נגד הפועל ת"א בגביע הטוטו.
בליגה לאומית הרבה יותר קל לשוערים- זו עובדה! לאבי איבגי כבר מזמן אין מקום בליגת העל ובלאומית הוא שוער מאוד דומיננטי, ואפילו דניאל ליפשיץ עם רגל פצועה הצליח לתפקד לא רע. אפילו תום אלמדון שעשה במכנסיים כמעט בכל משחק ששיחק בליגת העל היה שוער לא רע בליגה לאומית וגם מאיר כהן בגיל 900... אין לי ספק שהיינו "אוכלים הרבה חרא" מלויטה העונה בליגת העל. מבחינה אנושית, נכון שיש תחושת אי נוחות ותחושה שזה לא מגיע לו. אבל חברים, בואו ניכנס לפרופורציה... אין שום סיבה ששחקנים עושים את זה כל שני וחמישי לקבוצות(כולל שחקני בית ובמקרה אנחנו אוהדים קבוצה שמשופעת בסיפורי נטישה של שחקנים... ומה לעשות, לא תמיד בתזמון הכי נוח...) וכשקבוצה עושה את זה כל הארץ רועשת? למה? כשחן עזרא משך אותנו כל הקיץ ובסוף בחר ללכת למכבי חיפה לא זוכר שהיה כזה עליהום. אז קיללו אותו קצת במשחק שניים הראשונים... אפילו היו כאלה שאמרו שהוא עשה בשכל... בואו נחשוב יחד מה היה קורה אם לויטה היה מקבל היום הצעה מבלגיה או ממכבי חיפה... אני די בטוח שהוא היה מגיע למשרדו של אלי שגב ומבקש ללכת. ליאור זאן פתאום צץ... אורי שטרית פתאום קורבן... אורי שטרית??? זה שברח מכאן רבע שעה אחרי שירדנו ליגה???? מי אשם שהוא שוב ירד ליגה והיום אף אחד לא יורק לכיוון שלו??? מי קבע שלשחקנים הכל מותר ולמועדון אסור? למה ששחקן על הגובה ובפורמה הוא יודע לבוא עם הסוכן שלו ולהוציא חוזה עתק וכשהוא בדאון פתאום המועדון צריך להיות לשכת הסעד? אם ליאור ז'אן ושלו מנשה היו כאלה גדולים הם לא היו איפה שהם היום! ושיאשימו בזה קודם כל את עצמם... בעיקר ליאור זאן... "לויטה בא לעזור לנתניה בליגה השניה"... אין גבול לתמימות? למה ממי היו ללויטה הצעות? ממי? מכמה קבוצות ממרתף ליגת על? או מהליגה הקפריסאית שחצי מהקבוצות שם בקושי משלמות משכורת? אפילו הצעה מאשדוד או מהפועל חיפה ואני משער שהוא לא היה מגיע לכאן... שלא נדבר על קבוצות יותר גדולות... |
|||
The following 1 user Likes עידן444's post: פיליפצ'וק (3131-0808-2014201420142014) |
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים