24
|
19-Aug-2014, 0:58
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Aug-2014 על ידי 1:31 אופיר34.)
הודעה: #14
|
|||
|
|||
24
(19-Aug-2014 0:44)טל.מ כתב:(19-Aug-2014 0:24)אופיר34 כתב: אתה יודע, רק לפני כמה ימים אלה שאומרים שהכל שבור דיברו אחרת ואני מבטיח לך שאם בטעות נעשה תוצאה טובה בשבת הם שוב יתהפכו. איך אמר פה מישהו , לא צריך לצאת במחולות בגלל משחק טוב יחסית שבוע שעבר ולא צריך לפתוח סוכת אבלים בגלל משחק גרוע השבוע. אתה יכול לקנא בי רק בגלל המקום שאני נמצא בו עכשיו ולא בגלל שום דבר אחר... מה אנחנו מהיום אוהדים ?? לא ראינו זוועות כאלה בחיינו ? ראינו גם ראינו ואף יותר גרועים מאלה. בהתחייבות. וכמו שנראנו רע מול הפועל ראינו גם דברים אחרים מול מכבי למשל. ראינו יותר לחימה , יותר מצבים ופחות התבטלות. וגם מול מכבי לא לחצנו מספיק ונתנו להם לפרקים להניע ללא הפרעה, אבל מצד שני ראינו כמה התקפות יפות מצד ימין בעיקר, ראינו למשל את גבי שעושה המון תנועה ותמיד בא לחפש כדור, ראינו (לא אתה...) בלם רומני שקט שיודע להוביל כדור ולסגור כמו שצריך, ראינו את קאיודה מטריד ומייצר מצבים (כל עוד היה רגוע...). בקיצור, ראינו מכאן ומכאן. נכון שהיו פה ציפיות לפלי אוף עליון וכרגע זה נראה רחוק, אבל אני למדתי שבעונה של 35 מחזורים מליון ואחד תהפוכות יכולים לקרות. לא יכול לקבל שום חוות דעת קיצונית ,לטוב ולרע, שבוע לפני פתיחת הליגה. (19-Aug-2014 0:42)amir כתב: גם אצל בנין במחזור העשירי עוד הסתכלנו על פליאוף עליון. אז עכשיו תנגנו על העונה הזאת כל החיים ?? אתה יודע כמה פעמים שמעתי דברים דומים בשלבי טרום העונה ב 25 שנה שאני אוהד ? כן, לפעמים הנבואות מגשימות את עצמן ,אבל בדר״כ הם מתבררות כעוד אימרה שנאמרת מראייה חרדתית ולא יותר מזה. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
24 - אופיר34 - 19-Aug-2014 0:58
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים