מה זה? איזה קבוצה פח!!!
|
13-Aug-2014, 14:09
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Aug-2014 על ידי 14:18 amir.)
הודעה: #83
|
|||
|
|||
RE: מה זה? איזה קבוצה פח!!!
כבר אמרתי שאתה גאון ובכל זאת פעם שלישית לא ענית לשאלה שלי.
אני קיבלתי החלטה אסטרטגית לא לענות יותר על תגובות אישיות ומטופשות כמו שלך ושל ידידך שחקן העבר חבל על הזמן אתם תמיד צודקים ולדבר עם חמור אין טעם. אני אמשיך לכתוב בנושאים שונים בעיקר על מכבי נתניה תרצה תקרא ותגיב ואם לא אני לא נעלב, לא רוצה להגיע איתך למקומות שפילי וטל הגיעו אני הרי אידיוט לא? לסיכום התגובה האחרונה שלי כלפיך רק בריאות זה הכי חשוב בימנו כל השאר שטויות. (13-Aug-2014 13:57)אריאל כתב:כבר אמרתי שאתה גאון ובכל זאת פעם שלישית לא ענית לשאלה שלי. <br />(13-Aug-2014 12:25)amir כתב:(13-Aug-2014 12:20)אריאל כתב:לא ענית לשאלה שלי או שמה שאתה לא רוצה קשה לך להבין.(13-Aug-2014 12:08)amir כתב: הו האנטרקוט הידוע ממודיעין מלך המסבסבים מצייץ יפה לנו סתם שאלה היית במשחק אתמול. אני קיבלתי החלטה אסטרטגית לא לענות יותר על תגובות אישיות ומטופשות כמו שלך ושל ידידך שחקן העבר חבל על הזמן אתם תמיד צודקים ולדבר עם חמור אין טעם. <br /> אני אמשיך לכתוב בנושאים שונים בעיקר על מכבי נתניה תרצה תקרא ותגיב ואם לא אני לא נעלב, לא רוצה להגיע איתך למקומות שפילי וטל הגיעו אני הרי אידיוט לא? <br /> לסיכום התגובה האחרונה שלי כלפיך רק בריאות זה הכי חשוב בימנו כל השאר שטויות.<br/> אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 23 אורחים