שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי נתניה: הבעלים נגד המדליפים
27-Jul-2014, 9:37
הודעה: #10
RE: מכבי נתניה: הבעלים נגד המדליפים
(27-Jul-2014 9:22)אייל ס כתב:  משה(ואני ממש לא ציני),אני מאוד מעריך ומכבד את השינוי שעברת ואת הלויאליות שלך לבעלי מכבי נתנוה ולא משנה מה שמו ומהם מעשיו,כך צריך לנהוג אוהד אחראי.

לעינייננו,לניאיביות יש חן אך מצד שני כשהופכים נאיביות לדרך חיים,היא מתפוצצת לך בפנים.
כשאתה קורא לאריק איזיקוביץ אח ומכניס אותו לביתך ונותן לו את ליטרת הבשר,אתה מקבל את אפי ישראל,שופרו עלי אדמות ב90 FM ושלא יהיו לך/לכם/לאלי שגב אי הבנות,את איזיקוביץ מניע רק דבר אחד,הרס מכבי נתניה ועשיית רווחים בטוברוק(הוא אמר את זה לי בחברת קובי בלדב יוני סונדרס ושוקי המנכ"ל של טוברוק),בדיוק לפני שנה ומאז "התהפכתי עליו",כי מי שרוצה להחריב את מכבי נתניה לא יזכה אצלי לדקת חסד.
כשאתה מסתחבק עם שחקנים ועוקף את כל המערכות בסיכומים כאלו ואחרים,שבדרך כלל קשורים לתוספות,אתה לא הופך אותם ליקירי האומה ומבטל את התשוקה שלהם למזומנים ולכותרות באתרי הספורט.
כשאתה לוקח עיתונאי למחנה אימונים,אתה לא מצפה מהמקום להיות אי של סטריליות.

אם הייתי בעל ממון לא הייתי קונה את מכבי נתניה עם כל האהבה שלי למועדון, הייתי במקסימום מעביר תרומה שנתית יפה.
אני חושב שמי שקונה קבוצת כדורגל בישראל הוא בגדר "פסיכי" וזה לא משנה איזה תועלות עקיפות יוצאות לו מזה.
אם אני צריך לשים כסף במועדון ובתמורה לקבל קללות בפורומים או במגרשים או שיבואו אליי הביתה אז שיקפצו לי כולם.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי נתניה: הבעלים נגד המדליפים - פיליפצ'וק - 27-Jul-2014 9:37

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 10 אורחים