שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ובנתיים כאשר כולם נובחים
26-Jul-2014, 22:44 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 26-Jul-2014 על ידי 22:49 avidan18.)
הודעה: #20
RE: ובנתיים כאשר כולם נובחים
קצת פרופורציות ואורך רוח לא יזיקו .
באמת חברים , בימים כאלה קשים לרבים בעם ישראל , בואו נעצור לרגע.
רוב התגובות הן בחזקת כדור שלג ואני מתייחס ל " זה לא יגמר לעולם " בעיקר.
נכון, גם לי נמאס משפיגלר - ( לא סתם איני קורא לו מוט'לה וסיבותי עימי ,עוד ממשחקי הבוגרים נגד הנוער באימונים בשנות ה 70 . די ברמיזה... ) ואולם אם איני טועה, הוא היה כבר " במערכת " בחצי גמר ובגמר לפני שבועות ספורים . זה מנע מאיתנו להנות , אפילו ברמת גן.. מאחת ה !!! חוויות שלנו כאוהדים בשנים האחרונות? רוצה לומר : למרות שמסתמן שלא כל הפעילות הניהולית היא תקינה ,עדיין יש בעלים פעיל וכבר הפך לנדוש , להזכיר מה היה קורה בלעדיו. חוץ מזה מה קרה בינתיים?
השחקנים עצמם עדיין לא הגיבו באופן רשמי וכבר רותמים את העגלה לפני הסוסים ? מן הראוי לדעתי בכל זאת, לאפשר שקט תעשייתי , הן בתחומים המקצועיים , ההתמודדות עם המגבלות הכספיות ולא פחות חשוב : התמיכה ! שלנו , האוהדים . כבר נשכחה עונת הירידה ועמידה מעל צוק הפירוק ? " לא משנה באיזה ליגה, לא חשובה התוצאה " רק משפט מתוך אחד משירי האוהדים . הלו, חזרנו לליגת העל..ק . אפשר לחשוב שחוץ ממכבי ת"א ,מכבי חיפה ? ,ב"ש ? וק"ש נניח , כל היתר הן מהפריימרליג ? לכן אני מציע שנתמקד בינתיים בחלקים החיוביים ! לקראת פתיחת העונה . יש גם סיכוי סביר לדעתי , מבלי לדעת עדיין בדיוק איזה סגל יפתח את העונה, לסיים אפילו בפלי אוף עליון , עם שילוב הדרגתי של צעירים דומיננטיים . ולסיכום : דווקא במצב הנוכחי ! ,כל מי שמחשיב את עצמו כאוהד ! מוזמן לשקול בהקדם רכישת מנוי.
גילוי נאות : חלק מהתכתובת הנ"ל כבר כתבתי קודם לכן ומקווה שלפחות אצל חלקכם תימצא אוזן קשבת .
אני ממש אבל ממש מתפלא , למה אוהדי מכבי חיפה כבר עברו את 10000 המינויים ואילו חלק ניכר מאוהדי ? נתניה , רק מחפשים תירוצים לצערי .
ואל תגידו לי שחר ומאמן זר ושחקנים... כבר ראינו גלקטיקוס ! לא מבטיח כלום .
שוב , מי שרואה עצמו ומרגיש אוהד יהלומים, היה מחכה כבר מחר/תיים אחה"צ ליד הקופות כדי לקבל את המינוי החדש , במקום להשקיע באנרגיות שליליות וקיטורים
על מר גורלנו. באמת , עם כל הכבוד ואיני מזלזל באף שחקן, גם אם הכוכבים הנוצצים יצטרכו לקצץ 15% , זה עדיין לא 30 או 40 אחוז כמו בה...ל . צעד כזה מקובל גם בחברות וארגונים: כשיש קשיים ניתן לקצץ . יחד עם זאת , גם אם זה נשמע ציני ומיושן: לשחק במכבי נתניה זו זכות ! .
שבוע טוב ושקט כל הניתן עם מירב הביטחון לחיילים !!! הלוחמים וככלל.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: ובנתיים כאשר כולם נובחים - avidan18 - 26-Jul-2014 22:44

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים