מה אני מצפה מיוסי מזרחי ושי הולצמן איך נתניה צריכה לשחק
|
16-Jul-2014, 0:17
הודעה: #1
|
|||
|
|||
מה אני מצפה מיוסי מזרחי ושי הולצמן איך נתניה צריכה לשחק
נתניה יוצאת שבוע הבא למחנה האימון בהונגריה
אני מצפה מצמד המאמנים שיעבדו עם השחקנים על 2 שיטות משחק שונות בתכלית אבל לפני השיטות צריך לומר בלי שום חשש מכבי נתניה צריכה לשחק בקצב מהיר , המהירות היא המפתח לעונה גדולה כמובן שכושר גופני צריך להיות מעולה !!! הליגה אני מחלק אותה ל 4 קבוצות !!! חזקות מאתנו שיטה מספר 1 ! חלשות מאתנו אצלנו בבית שיטה מספר 2 ! חלשות מאתנו בחוץ שיטה מספר 1 ! חזקות מאתנו בחוץ שיטה מספר 3! על מנת להתברג בפליאוף עליון אנחנו צריכים לנצח את הקבוצות החלשות מאתנו בבית ובחוץ ! לנצח את הקבוצות החזקות מאתנו בבית , ולנסות להוציא כמה שיותר תוצאות טובות מול הקבוצות החזקות בחוץ ! כנגד קבוצות חזקות בבית צריך לצופף בשיטת 4-4-2 ולעשות מתפרצות קטלניות ! שיטה 1 כנגד קבוצות חלשות בבית צריך לתקוף חזק מאוד ב 10 דקות הראשונות ולנסות לפתוח את המשחק בכיבוש שער ראשון מהיר ב 10 הדקות הראשונות . שיטה 2 . מול הקבוצות החלשות בחוץ שוב שיטה מספר 1 4-4-2 . מול הקבוצות החזקות בחוץ שיטה מספר 3 בונקר מכוער עם חלוץ בודד בהתקפה ! 5-4-1 הכוונה 5 בהגנה 3 קשרים דפנסיביים קשר התקפי 1 וחלוץ 1 !! הכל תלוי אם יצליחו לשחק בקצב מהיר בנגיעה או 2 בכדור !!! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים