שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
כמה קשרים קדמיים יש לנו ?
27-Jun-2014, 17:20
הודעה: #95
Re: RE: כמה קשרים קדמיים יש לנו ?
(27-Jun-2014 17:07)אופיר34 כתב:  
(27-Jun-2014 15:15)זיו פלם כתב:  מעניין מי אחראי להודיע לשחקן שהוא משוחרר ? כי מצד אחד הודיעו לבן שלא יבוא ומצד שני יש קולות בהנהלה שרוצים להחתים אותו לעוד שנתיים פשוט בדיחה

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני מבין שגם אתה מתחיל לחפש עכשיו סיפורים מתחת לבלטות. אני גם יודע בדיוק מי מספק לך את המידע והרכילויות השונות סביב הקבוצה.
אני הייתי מציע לך לא לייחס יותר מידי חשיבות לכל בדל מידע שעיתונאי כזה או אחר מנסה לספק לך.
יש צוות מקצועי בקבוצה שתפקידו לבנות את הסגל בהתאם לצרכים ולתקציב שקיבל. אם מזרחי והולצמן (שמכירים את התמונה הכוללת יותר ממני ואפילו יותר מהמקור שלך) החליטו שמלכה, ז'אן ומנשה לא מתאימים להם אז זאת ההחלטה וצריך לקבל אותה ולא להפוך כל שחרור של שחקן לטרגדיה לאומית.
וגם אם יש כאלה במערכת שחושבים שצריך להשאיר שחקן זה או אחר, בניגוד לרצון המאמן, בסופו של דבר יש מישהו אחד שקובע וזה הבעלים.
אז לא בדיחה ולא נעליים. התנהלות סטנדרטית של קבוצת כדורגל ,אחת מיני רבות בעולם הכדורגל.
אל תנסה ליפות את המציאות קורים פה דברים שלא צריכים לקרות ואני מניח שגם לך לא היה נעים לשמוע מהמעסיק שלך אל תבא יותר לעבודה שב בינתיים בצד נראה מה יהיה איתך, אבל זה לא העניין צריך לחכות ולראות מה העומק של הקבוצה כי בינתיים ספסל ממש אין לנו אלא אם כן אתה גם חושב שעדי סופר מתאים לליגת העל.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
Re: RE: כמה קשרים קדמיים יש לנו ? - amir - 27-Jun-2014 17:20

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים